Mihai Trăistariu suferă după fata dispărută. „Am crescut-o, făceam integrame cu ea”

Mihai Trăistariu suferă după fata dispărută. „Am crescut-o, făceam integrame cu ea”
Dacă despre Mihai Trăistariu se știu multe lucruri, familia a rămas un subiect greu de atins. Recent însă, vedeta a făcut declarații șocante.

E pentru prima dată când Mihai Trăistariu aduce în discuție un subiect tulburător despre familia lui. Fanii artistului au rămas fără cuvinte.

Mihai Trăistariu, amintiri despre nepoata din America. „Am crescut-o și făceam integrale cu ea”

În cadrul unui interviu difuzat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Mihai Trăistariu a vorbit despre lucruri neștiute din familia sa. Cântărețul a adus-o în discuție pe nepoata sa, fiica surorii și și-a amintit cu drag cum a crescut-o, dar și de momentele în care făceau integrame amândoi.

Din păcate însă, tânăra, în vârstă de 30 de ani, a dispărut acum doi ani și nimeni nu îi poate da de urmă. Fata a făcut studiile în Germania, apoi s-a căsătorit și a ales să se stabilească în America. Ulterior a divorțat și din acel moment nimeni nu a putut să mai afle nimic despre ea. Atât artistul cât și sora lui sunt disperați și așteaptă zi de zi un miracol de la Dumnezeu.

„Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei”

„Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu, i-a dispărut fata. O fată mare de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani.  Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi.

Nu știe unde e copilul. (…) Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva. Nepoata mea, pe care am crescut-o și făceam integrale cu ea. Îi dam semne pe WhatsApp, nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole.”, a mărturisit Mihai Trăistariu.

„O târa pe jos pe maică-mea, o lega de calorifer, o închidea în cameră”

Pe de altă parte, Mihai a șocat audiența când a vorbit despre copilăria sa, din care nu au lipsit bătăile și violența. Vinovatul era tatăl său, o persoană rea și lipsită de scrupule. Acest lucru l-a determinat pe Mihai multă vreme să creadă că familia înseamnă de fapt un calvar.

„Copilăria mea a fost fericită într-o etapă a vieții unde erau numai bătăi și scandaluri la mine acasă. Taică-miu era groaznic. O târa pe jos pe maică-mea, o lega de calorifer, o închidea în cameră. Deci, a fost un calvar copilăria. Nu-mi amintesc să fi suferit. Am crezut că așa e peste tot. Poate că erau mulți așa. Se auzeau țipete, venea și Poliția.”, a mărturisit artistul. Din acest motiv, atunci când bărbatul a trecut la cele veșnice, el s-a simțit ușurat.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre