Mihai Trăistariu vrea să intre în lumea științei. Nimic nu-l sperie, nimeni nu-l poate împiedica

Mihai Trăistariu vrea să intre în lumea științei. Nimic nu-l sperie, nimeni nu-l poate împiedica
Mihai Trăistariu vede viitorul cu alți ochi și nimeni nu-i scoate din cap ce vrea să facă. Pentru asta, s-a apucat de strâns bani.

E convins că lumea nu se oprește niciodată în loc, iar el vrea să vadă cum va arăta viitorul. Decizia e fermă.

Mihai Trăistariu vrea să intre în lumea bună. Nimic nu-l sperie, nimeni nu-l poate împiedica

Mihai Trăistariu e mai hotărât ca niciodată să fie criogenat, iar dacă până acum acestea păreau doar vorbe, artistul e pus pe treabă. El a vorbit cu toată familia și prietenii și s-a apucat și de strâns bani. Dar și să se documenteze pe acest domeniu. E drept nu e o sumă imposibilă, așa că artistul nu-și face probleme.

@fratia_tiktok

#mihaitrestariu

♬ sunet original – FrățiaTikToK®

Procedeul spun că îl va costa 70.000 de euro

Cântărețul respinge gândul de a ajunge vreodată într-un azil sau de a fi îngropat atunci când va trece la cele veșnice. Așa că cel mai bine pentru el este să fie pus „la păstrare”, pentru o sumă de 70.000 de euro. Dar nu doar asta are de gând Mihai, ci se gândește tot mai mult să facă și un transplant. Și nu orice fel de transplant, ci unul de… cap.

„De ani de zile bat apa-n piuă. Am văzut că deja sunt oameni criogenați în străinătate”

„Asta cu strânsul banilor nu ar trebui, neapărat, adăugată pentru că nu costă o avere. Este 70.000 de euro să te criogenezi. Eu am declarat că vreau să mă criogenez și nu-i o glumă! De ani de zile bat apa-n piuă. Am văzut că deja sunt oameni criogenați în străinătate”, a mărturisit vedeta.

Nu are noroc în dragoste

Dacă în carieră toate în merg din plin, când vine vorba de dragoste situația e incertă pentru Mihai Trăistariu care spune că nu are noroc, pentru că, probabil, nu a ales niciodată ce a trebuit. „N-am noroc în dragoste. Nu că nu am noroc… nu aleg ce trebuie. Eu am realizat acum că am ales numai diferențe de vârstă mare, eu la 40, ele la 20, nu se combină așa lucrurile, că nu sunt Columbeanu cu Monica lui. Am greșit.

Am avut relații și de 7 ani și de 3 și 4 ani, dar nu știu ce greșesc. Eu sunt un tip foarte calm, pașnic, aduc bani acasă, am o situație bună, nu cheltui aiurea, nici nu văd ce să-mi reproșezi prea mult. Nu înșel, nu știu să gătesc și nu prea fac curățenie. Am ales după aspectul fizic și m-am dus înainte instinctiv și nu m-am gândit să fie o legătură între noi pe comunicare și aici am pierdut tot timpul”, a spus Mihai Trăistariu la Antena Stars.