Minunile din viața lui Gabriel Cotabiță. Surpriză uriașă pentru fani

Minunile din viața lui Gabriel Cotabiță. Surpriză uriașă pentru fani
Îndrăgitul interpret Gabriel Cotabiță e mai bine ca niciodată și dornic să recupereze timpul pierdut.

Viața i-a jucat feste de multe ori, dar Gabriel Cotabiță a reușit să treacă cu bine peste toate încercările.

Minunile din viața lui Gabriel Cotabiță. Surpriză uriașă pentru fani

La 65 de ani, Gabriel Cotabiță se ține foarte bine și a început să muncească din nou. Cântărețul a fost internat în spital la începutul lunii octombrie, s-a externat și acum vrea să le facă fanilor săi o surpriză mare. E vorba de două piese nou-nouțe, care urmează să fie înregistrate în curând.

„Am fost externat, sunt viu! Am avut niște probleme de sănătate, medicii știu ce am avut, care mi-e diagnosticul, dar n-a fost ceva grav. Mai mult, chiar acum merg la TVR, pentru niște filmări, iar în curând voi înregistra două piese noi, de dragoste”, a afirmat Gabriel Cotabiță pentru Impact.

Ce s-a întâmplat după ce s-a vindecat de coronavirus

Artistul a mai fost internat în luna ianuarie, după ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus. După multe clipe grele în spital, acesta a trecut și peste acest moment dificil. La scurt timp după vindecare, el a mărturisit că în viața lui s-a produs o adevărată minune, pe care nu și-o poate explica.

„Aveam dioptrii de -1, iar acum văd perfect. După ce m-am vindecat de coronavirus mi s-a îmbunătățit vederea, nu mai am nevoie de ochelari. Nu-mi explic fenomenul, dar mă bucur. Din păcate, la televizor, sunt prea multe reclame la medicamente, parcă am fi un popor disperat după pastile”, a povestit artistul.

În 2015 a dat mâna cu moartea

O altă minune s-a întâmplat cu Gabriel Cotabiță în anul 2015, când artistul a fost la un pas să piardă lupta cu viața. În urma unui stop cardio-respirator acesta a stat mai multe zile în comă. Timp de patru minute creierul nu a fost oxigenat corespunzător și ar fi fost posibil să rămâne cu mari probleme.

Dar acest lucru nu s-a întâmplat. Nu doar medicii au făcut atunci imposibilul ca acesta să-și revină. Gabriel Cotabiţă a fost tratat la distanţă de maestrul în reiki Alexandru Culcea. „Este vorba despre o terapie care transmite energii cu calităţi vindecătoare. Pacientul primeşte energii de la Divinitate pentru a se vindeca.

Terapia este pusă la punct de un medic japonez şi în urma unor procese acest medic a obţinut tehnica energetică foarte răspândită în lume. Rămânem concentraţi asupra lui Gabriel şi el trebuie să fie bine, el este un maestru reiki, iar terapia funcţionează bine asupra lui. O să vină clipa în care ne va cânta din nou pe scenă”, a spus atunci Culcea, la Antena Stars.

Gabriel Cotabiță este și directorul Circului București.

Sursă foto: exquis