Mioara Roman, dichisită la spital. Ce zice Oana Roman

Mioara Roman, dichisită la spital. Ce zice Oana Roman
Fosta soție a lui Petre Roman merge dichisită chiar și la spital. Oana Roman și-a dus astăzi mama pentru a o interna, iar Mioara Roman a mers îmbrăcată impecabil.

Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit în ultimele zile, iar fiicele sale au dus-o imediat la spital pentru a face testul covid. A fost internată și urmează să fie externată, vineri, 15 ianuarie. Chiar și așa, mama Oanei Roman a mers dichisită la spital. 

De ce boli suferă Mioara Roman 

Fosta soție a lui Petre Roman suferă de un Parkinson extrem de agresiv, care nu ii mai permite să-și folosească mâna dreapta. ”Starea de sănătate a Mioarei Roman s-a înrăutățit în ultimele zile, iar fiicele sale au dus-o imediat la spital pentru a face testul covid. A fost internată și urmează să fie externată, vineri, 15 ianuarie”, a declarat Oana Roman. 

Tata știe, dar ce poate să facă? Eu nu merg decât la un spital privat, pentru că acolo mi-au salvat viața. Mama are boală degenerativă ce nu poate fi controlată”, a mai spus Oana la Kanal D. 

Mioara Roman, dichisită la spital

În această dimineață, Oana Roman și-a condus mama la un spital privat din București pentru a fi internată. ”Am adus-o pe mama să o internez. Sper să fie totul bine. Eu am mare încredere în doctorii de aici unde mi-au salvat și mie viața acum niște ani. Sănătatea e un lucru de la care nu fac rabat”, a scris Oana Roman pe Instagram. 

De asemenea, fiica fostului premier a împărtășit și o poză cu mama sa, așteptând cuminte pe scaun pentru a fi preluată. În imagine se poate observa cum Mioara Roman este extrem de dichisită. Aceasta poartă haină de blană și basma de mătase. ”Mama nu a vrut să plece fără basma de mătase și blana. Deși poartă mască a vrut să-și dea și cu ruj”, a scris Oana pe imaginea împărtășită pe rețelele de socializare.

Rodica Tapalagă, o prezență diafană în Revelioanele de altă dată

Recomandarile noastre