Mircea Badea a fost arestat pentru 12 ore. Familia a aflat de la televizor

Mircea Badea a fost arestat pentru 12 ore. Familia a aflat de la televizor
Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a avut întrebări în legătură cu atentatul de la Arad. Așa am aflat și noi că Mircea Badea a dat probe ADN, la Londra, când a fost arestat. Familia a aflat târziu, de la televizor.

Mircea Badea este interesat de atentatul cu bombă de la Arad. Nu crede că ar putea exista probe AND în mașina incendiată. El a povestit cum a trecut el prin această procedură, în urmă cu mai mulți ani. A fost arestat la Londra!

Mircea Badea a fost arestat pentru 12 ore

Mircea Badea a povestit, joi seară (3 iunie), în emisiunea ”În gura presei”, cum a ajuns să fie arestat în Anglia, în urmă cu mulți ani. Dar nu oricum, ci de către trupele speciale de intervenție, scrie evz.ro.

Până la urmă s-a dovedit că a fost o eroare, dar tot a fost reținut pentru 12 ore până s-a clarificat situația.

„Mie mi-au luat ADN-ul la un moment dat. Vă spun, așa, pe scurt: pe mine m-au arestat odată în Anglia. Nu am povestit niciodată asta, nu e nimic teribil. A venit SWAT Team să mă aresteze. În vreo 12 ore s-a lămurit situația și cu aceeași mașină m-au dus înapoi în aeroport.

După interogatoriu, mi-au luat ADN-ul. A venit un cetățean cu o trusă specială. Îți bagă pe interiorul obrazului un fel de periuță cu care te râcâie un pic. Adică nu se ia așa pur și simplu. Nu, tăticule! Deschizi gura și, pe interiorul obrazului, îți ia cu o periuță aspră”, a povestit Mircea Badea. Investigatorii au fost mai puțin severi când au aflat că el este vedetă de televiziune în România și nu un infractor periculos.

Mircea Badea a apărut mult timp în baza britanică de date

Chiar dacă totul s-a dovedit o eroare, Mircea Badea a avut experiențe pe care nu le credea posibile. ”La Londra a fost o eroare, dar din vina mea”, a spus Mircea Badea.

Totuși el nu s-a întors acasă o dată cu Mihai Gâdea, cu care călătorea, ci o zi mai târziu. Acasă, a spus că a avut ceva treabă prin oraș. Familia a aflat după 2 luni că a fost reținut la Londra.

Chiar și după ce au aflat că este vorba de o neînțelegere, britanicii i-au creat multă vreme unele probleme când ajungea în aeroporturile din Marea Britanie. De fiecare dată când ajungea la Londra, trebuia să aștepte până când erau verificate informațiile din baza de date. ”S-a întâmplat de vreo zece ori. Am avut noroc cu o doamnă care a verificat ce i-am spus că este o eroare și de atunci am scăpat de verificări suplimentare”, a explicat Mircea Badea.


Copiii de altădată. Mihai Gâdea și Mircea Badea

Ce urări a primit Mircea Badea. Bani, mașini, vacanțe și emisiuni misterioase

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp