Mireasa Nasrin Ameri a avut nuntă ca-n povești. Nașa Valentina Pelinel a purtat rochie cu pietre prețioase

Mireasa Nasrin Ameri a avut nuntă ca-n povești. Nașa Valentina Pelinel a purtat rochie cu pietre prețioase
După ce s-au pregătit până în cel mai mic detaliu, Nasrin Ameri și Florin au făcut și pasul cel mare: s-au căsătorit religios.

Nasrin Ameri și alesul inimii sale, Florin, au ajuns ieri în fața altarului, însoțiți de cei mai frumoși nași: Valentina Pelinel și Cristi Borcea.

Mireasa Nasrin Ameri a fost „bombiță”, iar nașa Valentina Pelinel a purtat rochie cu pietre prețioase. Mirii au ales verighete cu diamante

Ziua de 29 iulie 2022 va rămâne veșnic în sufletul lui Nasrin Ameri, care și-a văzut visul cu ochii: a îmbrăcat rochia de mireasă. Și nu orice fel de rochie, ci una demnă de o adevărată prințesă, lungă, transparentă și mulată, care i-a scos în evidență trupul bine lucrat, în timp ce voalul a avut trei metri lungime.

Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, perfectă a fost și nașa Valentina Pelinel care a optat pentru o ținută spectaculoasă, de culoare mov, decorată cu pietre prețioase, care a purtat semnătura designerului Ana Radu. Cât privește verighetele, mireasa a dorit o adevărată operă de artă, din aur alb cu mai multe diamante, în timp ce verigheta lui Florin este una simplă.

Mirii și-au petrecut noaptea dinaintea nunții separat

Pentru că a vrut să fie convinsă că Florin nu va trage cu ochii la rochia de mireasă, Nasrin și iubitul său au petrecut noaptea dinaintea nunții separat, la hotel. Dar bruneta a avut grijă să-i transmită soțului că va arăta ca o adevărată „bombiță”, potrivit propriilor sale mărturisiri.

”Ziua nunții am petrecut-o la un hotel, cu câteva prietene foarte apropiate. Și el a mers la hotel, cu amicii lui. Sper că doar cu amicii. Adică cu băieții”, a spus ea.

Slujba religioasă a avut loc la mănăstirea Cașin

Mirii au făcut cununia religioasă la mănăstirea Cașin și și-au jurat credință veșnică în fața cunoscutului preot Gabriel Cazacu. Ulterior, nuntașii au petrecut într-o locație de lux din Săftica. Cel mai așteptat moment a fost dansul mirilor, care a avut loc pe melodia lui Pepe, „Iubesc”, unde cei doi proaspăt căsătoriți au strălucit.