Mirela Retegan este iubită de toți copii, dar și de părinții acestora. Spectacolele cu Trupa Zurli îi bucură, deopotrivă. Puțini știu că Mirela Retegan s-a luptat mult timp cu kilogramele în plus. Până într-o zi când și-a spus ”Stop! Ajunge! Vreau să văd cum e şi altfel”.

Mirela Retegan a slăbit 30 de kg

După ce a născut, Mirela Retegan ajunsese la 107 kg

Mirela Retegan mănâncă din 3 în 3 ore, la ore fixe

”Nu am fost niciodată vreo slăbănoagă, dar nici nu mă întrebaţi cum am ajuns așa. Am avut o perioadă în care am desfiinţat oglinzile din casă. Exclus vitrine, exclus orice ar fi putut reflecta conturului corpului pe care îl plăceam atât de puţin”, a povestit Mirela Retegan pe blogul ei.

Nu a fost niciodată o femeie slabă, dar lucrurile scăpau de sub control. ”Şi atunci am început cu adevărat să slăbesc. Cu mişcare, cu diete, cu muncă şi perseverenţă. Cu un antrenor personal care s-a ţinut de capul meu până când am dat jos, în vreo jumătate de an, 25 kg. Eram alt om. Duc o luptă zilnică cu kilogramele, dar acum mă iubesc mult mai mult. Îmi cumpăr haine frumoase, port rochii, pantofi cu toc, am în dressing lucruri elegante”, spune fondatoarea Trupei Zurli.

Dieta ”fix la fix”

”M-a sunat la un moment dat Anca Bejan care e jurnalist. Eu o cunoşteam pe Anca demult, era o fată micuţă, slăbuţă, drăguţă. M-am întâlnit cu ea acum vreo 5-6 ani şi avea 120-130 de kg, aproape n-am recunoscut-o. Apoi, m-a sunat în august şi mi-a spus că vrea neapărat să ne întâlnim. A venit la mine cu două cutii cu prăjituri şi cu 60 de kg în minus, adica era din nou foarte slabă. Am întrebat-o cum a slăbit. A zis că asta e motivul pentru care m-a cautat. Şi îmi zice: «Eu am reuşit să slăbesc 60 de kg datorită unei chestii foarte simple pe care eu o numesc dieta minune. M-am dus la un nutriţionist în speranţa că o să îmi facă nişte grafice şi o să mă biciuiască, şi o să îmi fie ruşine, dar el m-a trimis acasă şi mi-a spus să mănânc doar la ore fixe. Am acceptat provocarea şi am slăbit 8 kg în 2 săptămâni, doar mâncând la ore fixe»”, a povestit Mirela Retegan.

Dieta ”fix la fix”, reguli

Sunt 2 reguli: măsura şi orele fixe. Să nu mănânci până plezneşti.

Această dietă este permisivă din punct de vedere al alimentelor consumate, dar este foarte restrictivă în ceea ce privește programul meselor. Chiar și cele mai mici abateri de la acest program pot sabota serios dieta.

Mesele sunt servite din 3 în 3 ore, în intervalul 07.00 și 19.00.

Între mese nu se consumă absolut nimic în afară de apă, ceai neîndulcit, cafea neagră. Orice altceva e considerat aliment și, deci, trebuie consumat la ora mesei.

Masa nu trebuie să dureze mai mult de 20 de minute, timp în care se poate consuma absolut orice. La fiecare ceașcă de cafea se beau două pahare de apă pentru a evita deshidratarea.

Meniu dieta ”fix la fix”

Ora 7.00 – micul dejun; 10.00 – gustare; 13.00- prânz; 16.00 –gustare; 19.00-cină.

Variantă meniu. Micul dejun: omeltă cu două ouă și salată de crudități.
Prânz: 100 g paste cu sos de roșii și usturoi, 100 g legume fierte sau crude, o banană. Cină: 50 g orez, 200 varză crudă asezonată cu două linguriţe ulei de măsline şi un măr.

Varianta 2. La micul dejun: 140 g iaurt, 50 g biscuiţi din cereale, 50 g fructe;
Prânz: 50 g paste cu dovlecei, 100 g piept de pui la grătar, 100 g salată de crudităţi asezonate cu o linguriţă de ulei de măsline, o felie de pâine integrală şi un măr. Cină: 200 g peşte la grătar cu 20 g măsline verzi, 100 g legume crude cu două linguriţe de ulei de măsline şi o portocală.


Phil Collins nu mai scapă de fosta soție. Cum încearcă să o dea afară din conac

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri