Miron Cozma merge la Denise Rifai. Să vedem cine va fi mai uimit!

Miron Cozma merge la Denise Rifai. Să vedem cine va fi mai uimit!
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, este invitat la emisiunea jurnalistei Denise Rifai. El a condus mineriadele din 1991 și 1999. Suntem curioși ce va spune despre aceste evenimente care a îngrozit societatea românească. Și Denise Rifai și-a lăsat colegii cu gura căscată.

Marți, 25 mai, Miron Cozma (66 de ani) vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 23.00, la Kanal D. A condus mineriadele din 1991 și 1999 și a făcut aproape 11 ani de pușcărie.

”Luceafărul huilei”, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, a condus mineriadele din 1991 și 1999

Miron Cozma merge la Denise Rifai

Miron Cozma este invitatul de marți, 25 mai, al jurnalistei Denise Rifai, la Kanal D. Să vedem cine va fi mai uimit! Fostul lider al minerilor din Valea Jiului pare mai tânăr. Are părul lăsat pe umeri și este proaspăt vopsit negru, ca pana corbului.

La rândul ei, Denise Rifai i-a lăsat cu gura căscată pe colegi. A venit la muncă la volanul BMW-ului său X6, în valoare de 60.000 de euro. Îmbrăcată lejer, într-o pereche de colanți mega mulați și un maiou cu un decolteu generos, care i-a scos în evidenţă bustul, scrie impact.ro.

Miron Cozma este una dintre cele mai controversate personalități ale României, de după Revoluția din 1989.  ”Luceafărul huilei”, fostul lider al minerilor din Valea Jiului, acesta a condus mineriadele din 1991 și 1999.

În urma acelor mișcări violente, care au cauzat demisiile guvernelor Petre Roman și Radu Vasile. Pentru aceste evenimente violente, a făcut aproape 11 ani de pușcărie.

Numele său a ținut prima pagină a ziarelor și datorită relației tumultuoase pe care a avut-o cu Marinela Nițu, cântăreață și iepuraș “Playboy”.

Denise Rifai a venit la muncă la volanul BMW-ului său X6, în valoare de 60.000 de euro. Îmbrăcată lejer. Foto: impact.ro

Ce întrebări a pregătit Denise Rifai

În ediția de marți, 25 mai, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, fostul lider al minerilor din Valea Jiului va oferi amănunte despre viața de familie, dar și evenimentele care au schimbat radical cursul istoriei României.

  • “Cine a orchestrat minerada din ‘90?”
  • “De ce v-a mulțumit Ion Iliescu pentru mineriadă?”
  •  “L-ați ajutat pe Ion Iliescu să dea jos Guvernul Petre Roman?”
  • “Cine v-a asigurat viața de lux din închisoare?”
  • “Au fost tentativele de asasinat adevăr sau ficțiune?”
  • “Cum ați ajuns din liderul minerilor, victima lor?”
  • Ați fost marioneta sistemului?”.

Sunt doar câteva dintre cele 40 de întrebări adresate lui Miron Cozma, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.


Ei conduceau țara la Mineriada din 13-15 iunie 1990

Mineriada. Ce s-a întâmplat în zilele de 13 -15 iunie 1990?

Recomandarile noastre