MISA din nou în prim plan. Un membru al Mișcării lui Bivolaru a violat o fetiță de 11 ani

MISA din nou în prim plan. Un membru al Mișcării lui Bivolaru a violat o fetiță de 11 ani
Procurorii din Râmnicu Vâlcea au reținut și au pus sub acuzare un bărbat din Bucureşti, cunoscut drept membru al Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA). Instanța a emis mandat de arestare.

Iniţial, suspectul a fost reţinut de procurorii de la Tribunalul Vîlcea, iar sâmbătă magistraţii Judecătoriei Vâlcea au emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Acesta este cercetat pentru trei fapte de viol.

Membrul MISA a fost arestat preventiv după ces-au strâns probe ca să-i facă pe procurori să-l acuze că a violat, în repetate rânduri, o fată de 11 ani din judeţul Vâlcea. El a fost prins după ce a contactat-o pe copilă cerându-i să meargă acasă la el, în Bucureşti.

Faptele au avut loc finalul anului trecut, însă anchetatorii au reuşit să obţină recent probe care să îl incrimineze pe bărbat. Acesta a contactat-o pe copila de 11 ani şi i-a cerut să meargă acasă la el, în Capitală. Fata a mers la București, moment în care au intervenit și oamenii legii.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că inculpatul, membru în Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut (MISA), în perioada noiembrie- decembrie 2022, în două seri consecutive, în timp ce persoana vătămată în vârstă de 11 ani se afla la locuinţa acestuia, profitând de imposibilitatea minorei de a-şi exprima în mod liber şi conştient voinţa, datorită vârstei fragede, a întreţinut cu aceasta raporturi sexuale.

Totodată, în sarcina inculpatului se reţine faptul că în perioada 23-24 februarie 2023 a contactat-o telefonic pe persoana vătămată pentru ca aceasta să se deplaseze în Bucureşti, la locuinţa acestuia, în scopul întreţinerii, din nou, de raporturi sexuale, culminând cu determinarea minorei să se deplaseze singură cu mijloace de transport până în Bucureşti, unde a fost aşteptată de inculpat, însă oprit de intervenţia organelor de poliţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

În trecut, tot pentru întreținere de relații sexuale cu o minoră a fost condamnat la închisoare Gregorian Bivolaru, fondatorul MISA, acum retras prin Suedia.

Recomandarile noastre