Mișcare fantastică. Delia sare în apărarea lui Radu Siffredi. Acesta primește un ajutor nesperat după ce i-a înjurat copilul Oanei

Mișcare fantastică. Delia sare în apărarea lui Radu Siffredi. Acesta primește un ajutor nesperat după ce i-a înjurat copilul Oanei
La două zile după ce Delia și sora ei, Oana Matache, s-au reunit pe rețelele sociale pentru a transmite un mesaj puternic de Ziua Femeii, iată că celebra artistă sare în apărarea bărbatului care, cel puțin în ultimele zile, i-a făcut viața amară surorii ei.

Așa cum relatam, surse demne de încredere ne-au declarat că sora Deliei a luat decizia de a pune punct relației cu Radu Siffredi, bărbatul care și-a ales drept pseudonim numele unui actor porno. Pe Radu îl cheamă Bădilași în acte, nu Siffredi. Oana n-a luat decizia despărțirii pentru că nu l-ar fi crezut atunci când acesta s-a scuzat că „i-a ieșit expresia prost” și că voia să spună, de fapt, „dă-o-n **** mea de treabă”, ci pentru că și sora ei, Delia, dar și cei mai apropiați prieteni i-au explicat că o astfel de lovitură de imagine e greu de reparat. „Și dacă îl ierți acum și, peste un timp, Radu își schimbă comportamentul față de copii, mai poți să spui că nu ai avut niciun motiv să crezi că…?”, i-ar fi spus apropiații Oanei.

Amintim că iubitul Oanei, Radu Siffredi, a fost surprins într-un live cum îl înjură copilul Oanei Matache, care în acel moment era bolnav și nu putea să doarmă. Ulterior, gălățeanul Radu a încercat să repare gafa, a revenit și a anuțat că-și anulează show-urile pe care le susținea pe Twitch. Pe cât de mult susținea că nu dorește să fie celebru, acțiunile sale de când a devenit „iubitul surorii Deliei” au fost în contradicție.

În ultimul mesaj postat n-a ratat ocazia să jignească jurnaliștii, dar și pe mama Oanei. „Fără stream. În seara asta și pentru o perioadă. La momentul potrivit, o să mă explic. Până atunci, go on with the bullshit. Reușiți să-mi luați tot. Până data viitoare: „Presa e gunoi”. Și nu numai”, au fost cuvintele rockerului îndreptate de 8 martie către mama celei pe care o iubește.

Delia sare în apărarea lui Radu Siffredi

În tot scandalul, Delia a încercat să fie împăciuitoare cu sora sa, Oana Matache, însă în final, vineri, a sărit în apărarea „cumnatului”. Radu Siffredi a fost intens bârfit inclusiv pentru faptul că își poartă unghiile vopsite cu lac de unghii negru./ prin urmare, Delia a postat pe InstaStory un mesaj care face referire la aparițiile neconvenționale ale bărbatului.

„O societate care se gândește rău la bărbații care poartă oja, machiaj, rochii considerând că acele lucruri sunt pentru femei – este o societate care gândește rău despre femei”, a scris vedeta, preluând un citat. Ea a continuat ideea, distribuind imagini cu o serie de vedete masculine din showbiz-ulș internațional care au avut apariții public e cu manichiura colorată. Și nu a ratat ocazia de a-l promova și pe colegul ei de breaslă, Mihai Bendeac, ce a apărut, de asemenea, într-un show cu unghiile date cu lac negru.

Mihai Bendeac, dat exemplu de Delia, între bărbații cu unghiile pictate

Așa cum Rețete și Vedete a scris, mai nou bărbații aderă la arta unghiilor cu mândrie, fără a-și face griji cu privire la prejudecățile care există încă. Chiar dacă acum am ajuns să vedem bărbați purtând lac colorat de unghii, inclusiv în showbiz-ul românesc, tot mai des, tendința a început cu mult timp înainte.

În ultimii ani, A$AP Rocky a apărut ca un pasionat de nail-art (n.r. – arta manichiurii). „Simt că bărbații ar trebui să poată apela la  nail art fără să se simtă feminini”, a spus rapperul pentru Vogue, cu unghiile lui pictate cu motive Prada în toamna lui 2019.

Subliniind că o manichiură este o declarație de auto-exprimare indiferent de identitatea ta de gen, noua semnătură a rapperului marchează o schimbare grăitoare în cultura frumuseții;  servește, de asemenea, ca o reamintire a faptului că bărbații pionieri în lumina reflectoarelor au ajutat să facă loc acestui moment timp de decenii.

Unghiile masculine date cu lac colorat devin un element de bază al covorului roșu pentru bărbați.  De exemplu, la Gala Met din 2019, copreședintele Harry Styles a purtat o manichiură de culoarea corbului, punctată de cioburi de teal, iar la Gala Met 2022 au fost multe unghii de văzut și admirat, de la albastru-marin mat al lui Shawn Mendes, conceput pentru a se potrivi cu outfitul Tommy Hilfiger, până la la manichiura alb-negru a lui Anderson Paak, cu tematică de smoking.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre