Mister Europa 2021, faza de vot. Românul are puțini susținători

Mister Europa 2021, faza de vot. Românul are puțini susținători
A început bătălia pentru titlul de „Mister Europa 2021”. Concursul de frumusețe are 24 de candidați, tineri talentați si sportivi. Competiția este la etapa „votul publicului”. Românul are puțini susținători.

Au fost 53 de tineri care s-au înscris la concursul de frumusețe masculină Mister Europa 2021. Au mai rămas 24 în cursă, iar acum este etapa „votul publicului”.

Mister Europa 2021. Românul are puțini susținători

Mister Europe 2021, concursul de frumusețe masculină, așteaptă acum votul publicului. Au rămas 24 de candidați, printre care și un român.

Andrei Patcău este din Arad și lucrează ca actor în Timișoara. Are 25 de ani, este un actor bilingv pe scenă (română-franceză). Este proaspăt absolvent de masterat în teatru la Timișoara, sportiv și dezinvolt, cu excelente aptitudini muzicale și coregrafice. El a fost desemnat să reprezinte România. Din păcate are până acum doar 3 voturi.

„Mă bucur enorm să iau parte la această provocare, considerând că este o oportunitate extraordinară de a-mi etala aptitudinile și disciplina. De asemenea, faptul că am ocazia de a reprezenta România reprezintă un motiv în plus să dau tot ce am mai bun pentru a dovedi că țara noastră nu duce lipsa de curaj, talent și dedicare”, a spus Andrei Patcău, citat de banatulazi.ro.

În prezentarea sa, Andrei Patcău spune că îl recomandă ochii albaștri, zâmbetul, sensibilitatea. Spune că este un familist convins, loial și pereverent.

Andrei Patcău este din Arad și lucrează ca actor în Timișoara. Are 25 de ani

Mister Europa 2021, finala în octombrie

Din 24, doar 12 vor fi aleși pentru a lua parte la marea finală care va avea loc între 23 și 30 octombrie 2021. Finala va avea loc în Mayotte, o insulă exotică în Oceanul Indian, departament francez de peste mări.

Competiția va fi difuzată în toata Europa într-un format de 7 episoade, fiecare episod punând la încercare și testând cei 12 finaliști. Vor lua parte la provocări sportive, își vor etala șarmul și talentul.

În cele din urmă, gala pentru decernarea titlului va ridica adrenalina concurenților, în transmisiune live, doar unul singur fiind marele câștigator.

Îl puteți susține pe Andrei Patcău pentru a merge mai departe în finală votându-l pe link-ul
https://mister-europe-euronations.eu/profile/andrei-patcau


Incident teribil la un concurs de frumusețe. Câștigătoarea, rănită cu propria coroană

Nu o să vă vină să credeți cum arată bărbatul ideal. L-am găsit la Bodi! Imagini uluitoare

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre