Modalități de a adăuga volum părului tău. Este extrem de simplu!

Modalități de a adăuga volum părului tău. Este extrem de simplu!
Oamenii folosesc produse naturale ca tratamente de înfrumusețare din cele mai vechi timpuri. De exemplu, există o tradiție a ungerii părului care a început în India antică și încă se practică acolo până în prezent. Hrănește părul, îl face mai puternic, mai gros și mai moale.

Există și alte produse care pot fi folosite pentru a face părul să arate superb. Cu toate acestea, asigurați-vă că nu aveți alergii alimentare sau intoleranțe înainte de a încerca oricare dintre aceste măști. De asemenea, este întotdeauna o idee bună să consultați mai întâi medicul.

Strămoșii noștri ne-au lăsat sfaturi foarte bune. Așadar, iată câteva rețete de mască de păr care, sperăm, vor aduce rezultate pozitive!

Albușuri de ou

Ouăle au o mulțime de proteine, așa că consumul regulat de ouă vă poate menține părul sănătos. Utilizarea ouălor ca mască ar putea ajuta, de asemenea, la prevenirea căderii părului și ruperea părului, la repararea părului deteriorat și la creșterea acestuia. Puteți aplica albușuri pe păr singur sau în combinație cu alte ingrediente.

Luați două ouă. Separați albușurile de gălbenușuri, veți avea nevoie doar de albușuri. Adăugați apoi două linguri de ulei de cocos. Bateți toate ingredientele împreună și aplicați-le pe părul umed. Păstrați masca timp de 20 de minute și apoi spălați-o cu apă călduță.

Aloe vera

Aloe vera este folosită de secole datorită efectelor pozitive pe care le poate avea asupra sănătății și aspectului. Acest ingredient ar putea fi deosebit de bun pentru părul gras, creț sau fragil și uscat. Aloe vera vă poate hidrata părul și, de asemenea, îl poate face mai puternic și reduce pierderea părului. Iată cum să îl utilizați ca mască:

-Luați 2 linguri de aloe vera.

-Adăugați 1 lingură de ulei de măsline.

-Amestecați ingredientele împreună și aplicați-le pe păr, începând de la mijlocul axului și coborând de acolo. Apoi aplicați-l pe scalp.

-Puneți o cască de duș și înfășurați-vă un prosop în jurul capului, pentru a preveni scurgerea măștii și părul să se usuce.

-Păstrați masca aprinsă timp de 30 de minute și apoi spălați-vă părul.

Avocado

Avocado are uleiuri naturale, acizi grași sănătoși, vitamine și minerale care vă pot hrăni părul și preveni ruperea acestuia. Poate fi benefic în special pentru părul deshidratat.

-Zdrobiți 1 avocado.

-Adăugați 1 lingură de ulei de rozmarin și 1 lingură de ulei de cocos.

Într-un alt castron, bateți 1 gălbenuș de ou.

Amestecă toate ingredientele împreună și aplică-le pe păr.

Lăsați masca aprinsă timp de 10 până la 20 de minute, apoi spălați-vă părul.

Justin Bieber, dezvăluiri în premieră despre căsnicia cu Hailey Baldwin. Ce probleme au avut