Nikki, în vârstă de 36 de ani, și logodnicul ei, Artem Chigvintsev, în vârstă de 38 de ani, au dezvăluit că fiul lor, Matteo, s-a născut pe 31 iulie, în timp ce fiul lui Brie și al soțului ei Bryan Danielson (39 de ani), Buddy Dessert, s-a născut 22 de ore mai târziu pe 1 august. Buddy se alătură fiicei lor de 3 ani, Birdie.

Nikki Bella

„Sunt trează de la 3 dimineața, dar asta mi-am dorit toată viața”, a declarat Nikki pentru revista People. „Faptul că e aici – sunt atât de îndrăgostită și fericită”, mai spune proaspăta mămică.

Brie a fost de acord: „Dragostea este atât de covârșitoare încât, chiar dacă ești atât de obosit, acea binecuvântare pur și simplu preia controlul”.

Matteo

„Artem și cu mine nu eram tocmai pregătiți”, a recunoscut Nikki. Nu trebuia să nască decât peste încă o săptămână, dar medicii au vrut să inducă travaliul forțat, din cauza tensiunii arteriale ridicate.


Măruță, exasperat de copii. A vrut să-i lase în câmp

Cum a ajuns Osama Bin Laden pictat într-o biserică ortodoxă. Imagini copleșitoare


”Am fost în travaliu 22 de ore și am împins două ore în timp ce purtam o mască din cauza COVID-19. Erau  118 grade în Phoenix, iar camera noastră nu se răcea sub 76 de grade, așa că mi-a fost foarte cald tot timpul”, a descris vedeta WWE. „Am mai avut încă două runde de împins până când medicul meu a spus: Va trebui să facem o cezariană. Eu am spus că se va naște natural”.

Brie nu știa că va avea un băiat până în momentul în care și-a întâlnit copilul

„Am încercat să am o naștere naturală după o cezariană anterioară, deoarece am avut o cezariană de urgență cu Birdie, dar am uitat că fac copii încăpățânați și nu le place să iasă”, a spus ea.  „Când a venit Matteo pe 31, am spus: Indiferent ce se întâmplă, copilul meu se naște mâine la 9 dimineața. Nu știam încă că era un băiat”.

Brie Bella

„Această experiență a fost atât de diferită de ultima – doar să intru într-o cezariană și să fiu complet conștientă”, a explicat Brie. „Când l-au scos pe Buddy, au dat jos perdeaua, iar soțul meu a spus: Oh, am un băiat! Am fost cu adevărat copleșiți de bucurie ”.

Surorile au fost plasate întâmplător în camere una lângă alta

Surorile gemene au născut în același spital din Arizona. În mod cu totul întâmplător, au fost plasate în camere alăturate.

„Ceea ce este o nebunie în privința lui Buddy și Mateo este că amândoi au același țipăt”, a insistat Nikki. „Este cel mai drăguț urlet și sunt sunete identice. Chiar și gânguriturile lor sunt identice și sunt atât de drăguțe. Acum, Mateo,  va mormăi și-mi va lovi sânii când îl voi alăpta. Artem și cu mine vom sta și vom râde de loviturile mici și perfecte pe care le va da.  Mormăie la mine, așa că simt că am un mic boxer pe mâinile mele”.

Buddy Dessert

„Ambii bebeluși sunt calmi și răbdători, a adaugat Brie. Noi suntem cei sălbatici și foarte înflăcărați. Băieții noștri nu au încă personalitățile noastre. Birdie da. Birdie este miniatura noastră”.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp