Moment penibil cu Jennifer Lopez. Un fan înfocat povestește de ce nu o mai poate suporta

Moment penibil cu Jennifer Lopez. Un fan înfocat povestește de ce nu o mai poate suporta
Există acel ceva atribuit celebrităților care ne fac să fim la nesfârșit interesați de viețile pe care le duc. De la reacții la ținutele de la Met Gala până la momentele de la Oscar, se pare că nu ne putem opri să vorbim despre ele. 

Obsesia noastră pentru oamenii celebri este peste tot.  La urma urmei, există multe de apreciat când vine vorba de oamenii din lumina scenei. Dar, după cum se spune, reputația se construiește o viață întreagă și se poate pierde într-o secundă. Mai ales când nu lași bacșiș.

Când celebritățile cad în dizgrație, fanii devotați abia așteaptă să-și exprime dezamăgirea, iar un subiect de pe Reddit s-a dovedit a fi momentul perfect. Cu ceva timp în urmă a apărut o întrebare: „Cine este celebritatea pe care obișnuiai să o admiri, dar pe care ai abandonat-o,  și de ce?” Mii de oameni au oferit răspunsuri interesante și au dezvăluit scandalurile și zvonurile care au schimbat modul în care își priveau eroii. O poveste despre adevărata față a lui jennifer Lopez a devenit publică.

Jennifer Lopez – fițe de divă, recunoștință zero

„Cu mulți ani în urmă, o prietenă de-a mea din Houston a așteptat-o ​​pe ea și pe anturajul ei la un restaurant foarte drăguț. Ea i-a cerut managerului să meargă la magazin și să-i ia genul de apă îmbuteliată pe care îl prefera, pentru că ea nu consuma apa de la robinet și nici nu aveau apa îmbuteliată preferată de ea. Managerul s-a întors de la magazin cu apa indicată, apoi Jennifer Lopez  s-a plâns că nu a fost destul de rece, deși pe masă exista gheață suficientă pentru a fi pusă în pahare.

L-a înfruntat și l-a solicitat foarte des, pe durata mesei. Am văzut cum a tratat toate mesele din restaurant, evident că își iubea meseria și făcea tot posibilul ca orice client sa fie mulțumit. La final, cireașa  de pe tort,  bacșis zero. Nu mi-a mai plăcut niciodată de ea după acest eveniment”, a povestit cititoarea Reddit.

Frumoasa Jennifer Lopez și logodnicul ei, actorul Ben Affleck sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă.  Dar pentru că este mereu foarte atentă la bani, potrivit informațiilor oferite de American Post, aceasta a făcut un contract prenupțial care, se pare, că a fost semnat de bărbat. Printre solicitările făcute este cea care vizează îndatoririle conjugale ale viitorului soț.