Monica Anghel, operată din cap până în picioare? Artista a luat taurul de coarne și a spus adevărul

Monica Anghel, operată din cap până în picioare? Artista a luat taurul de coarne și a spus adevărul
Toți cei care au văzut-o pe Monica Anghel cum s-au schimbat au rămas fără cuvinte. Artista a fost obligată, din cauza problemelor de sănătate să dea jos nu mai puțin de 30 de kilograme.

Monica Anghel arată ca o adolescentă și se mândrește cu asta, doar că există și guri rele care au început să cârcotească.

Monica Anghel a fost pusă la colț. După tot felul de speculații, artista a luat taurul de coarne și a spus care e adevărul

Faptul că arată extraordinar de bine i-au făcut pe unii fani ai Monicăi Anghel să susțină că artista ar fi apelat la „picături” sau alte soluții pentru a da cât mai repede kilogramele jos. Cântăreața a suportat cât a suportat, dar acum a pus piciorul în prag și a spus tot adevărul.

Artista e nervoasă când ceilalți vorbesc fără să știe ce s-a întâmplat în viața ei și consideră că toate sunt niște acuzații false. În plus, nici de micșoratul stomacului nu se pune problema, chiar dacă a ajuns acum doar la greutatea de 65 de kilograme. Una dintre cele mai bune voci ale României spune că e mândră de cum arată iar acest lucru s-a datorat ambiției de care dă dovadă și a faptului că e foarte atentă a ce mânâncă și mai ales la cât mănâncă.

„Mă deranjează foarte tare site-urile alea care câștigă o grămadă de bani folosindu-se de imaginea mea”

”Mă enervează minciunile care se spun despre mine. Mă deranjează foarte tare site-urile alea care câștigă o grămadă de bani folosindu-se de imaginea mea, spunând că eu am slăbit cu nu știu ce picături și licori.

Nu este adevărat, totul este fals. Am slăbit pentru că am foarte multă grijă cu ce pun în farfurie, și cât pun în farfurie”, a spus artista într-o emisiune tv.

„Probabil că nu ar fi rău să mai slăbești încă ceva”

Deși arată foarte bine, Monica spune că ar vrea să mai dea jos câteva kilograme, pentru a scăpa definitiv de durerile de articulații și de șold. ”Vreau să mă simt bine, nu e niciun obiectiv. Important este să nu mă mai doară absolut deloc niciun fel de articulație, pentru că ăsta a fost motivul pentru care mi-am dorit să încep să slăbesc încă puțin mai mult decât am slăbit.

Începuse să mă doară șoldul și genunchiul și am zis ok, trebuie să mai slăbesc un pic, asta după ce am vorbit cu doctorul Marius Catană, cel care m-a operat pe coloană. M-am dus la el și mi-a spus: «Probabil că nu ar fi rău să mai slăbești încă ceva».

În momentul în care nu o să mai am niciun fel de durere în articulație, aceea este greutatea optimă. Degeaba spun eu: vreau să mai slăbesc 3 kg sau 10, nu are legătură cu numărul kilogramelor. În momentul în care simți că, după o perioadă de timp, nu te mai doare nimic, înseamnă că aceea este greutatea optimă”, a spus Monica Anghel pentru Playtech.

Sursă foto: instagram