Monica Davidescu spune tot ce nu știa nimeni. Ce se ascunde în spatele divorțului Andreei Bălan

Monica Davidescu spune tot ce nu știa nimeni. Ce se ascunde în spatele divorțului Andreei Bălan
Nu au schițat nici un gest până acum, dar Monica Davidescu și Aurelian Temișan au considerat că a venit momentul să dea din casă. Ce se întâmplă cu divorțul Andreei Bălan de George Burcea.

Când au anunțat că se despart, i-au șocat pe toți, mai ales că Andreea Bălan părea extrem de fericită lângă George. Nașii Monica Davidescu și Aurelian Temișan au vorbit pentru prima dată.

Monica Davidescu spune tot ce nu știa nimeni. Ce se ascunde în spatele divorțului Andreei Bălan

Au două fetițe superbe dar nici acestea nu i-au putut ține împreună. Andreea Bălan și George Burcea încă se luptă în instanță pentru custodia copilelor. Până acum, nașii celor doi, renumiții artiști Aurelian Temișan și Monica Davidescu au tăcut. Pentru prima dată, actrița a spus ce a făcut pentru cei doi.

„Au ținut la convingerile lor”

„Când am înţeles că finii noştri au apucat pe o anumită pantă am încercat, cum am ştiut noi mai bine, eu şi Aurelian, să aplanăm conflictele. Din păcate, nu a fost posibil, fiindcă au ţinut la convingerile lor, iar rezultatul e cel cunoscut şi azi, o separare a celor doi.  Nu poţi decât să regreţi și să te întrebi dacă nu cumva ai fi putut face mai mult decât ai făcut”, a spus Monica pentru playtech.ro.

Și Andreea și George iubesc din nou

Și cum divorțul nu e un capăt de lume, Andreea și George au suferit o perioadă, apoi s-au reprofilat. George Burcea se iubește cu prezentatoarea Viviana Sposub și le merge din plin. La rândul ei, Andreea Bălan s-a îndrăgostit de Tiberiu Argint și e extrem de fericită. Recent, Andreea și Tibi au sărbătorit un an de când sunt împreună. Mai mult, Tiberiu a postat și prima fotografie oficială a celor doi, la care a scris și cea mai frumoasă declarație de dragoste: „La mulți ani, iubita mea”.

Sursă foto: capital.ro

Recomandarile noastre