Monica Tatoiu are fantezii erotice și a decis să le povestească pe toate. Niciuna nu e cu soțul ei

Monica Tatoiu are fantezii erotice și a decis să le povestească pe toate. Niciuna nu e cu soțul ei
Toată viața a fost o femeie hotărâtă, care a știut ce a vrut și și-a atins scopul, dar acum Monica Tatoiu șochează.

Este una dintre cele mai apreciate afaceriste din România, care și-a văzut de casă și familie. Nimeni nu a știut la ce a râvnit.

Monica Tatoiu, declarații șocante. Ei sunt bărbații pe care îi place. Cu unul dintre ei, și-ar dori o noapte fierbinte

Invitată în cadrul emisiunii ”Detectorul de minciuni”, prezentată de Oana Radu, Monica Tatoiu a făcut declarații uluitoare despre bărbații care o atrag. Afacerista susține că totodeauna i-au plăcut bărbații puternici și că îl apreciază mult pe Donald Trump. Dar nu el este masculul cu care ar fi dorit să petreacă o noapte romantică, ci… Vladimir Putin.

”Din România nu există (bărbați care să o atragă n.), dar acum vreo trei ani de zile mi-ar fi plăcut o noapte cu Putin. Îmi plac bărbații puternici, care sunt capabili să supună alți bărbați. Mi-a plăcut foarte tare Trump. Sunt un mare admirator al lui”, s-a destăinuit Monica Tatoiu.

„Eram topită după Caramitru, până l-am cunoscut”

Pe de altă parte, ea susține că l-a adorat pe marele actor Harrison Ford, însă a fost astrasă și de actorul român Ion Caramitru.

„Dintre actori, îl ador pe Harrison Ford, îl visam la un moment dat. Când eram tânără, veneam în București la teatru și eram topită după Caramitru, până l-am cunoscut și… Dumnezeu să îl ierte.

Sexul nu mă mai interesează, dar mi-ar plăcea acum să fiu un jurnalist care să îi ia interviu lui Macron, lui Putin, unor oameni care au marcat istoria în bine sau în rău”, a recunoscut Monica Tatoiu.

„Emoțiile trec, regretele rămân”

Invitată în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Monica Tatoiu a vorbit despre cel mai mare regret al vieții care e legat de tatăl său.

”Îl visez pe tata când sunt momente grele în viața mea. Îmi reproșez că nu i-am spus că îl iubesc. Pentru că m-am luat după mama, care era o căsătorie aranjată și care nu l-a iubit niciodată. Nici nu l-am îmbrățișat. Emoțiile trec, regretele rămân”, a spus Monica Tatoiu.

Sursă foto: facebook