Monica Tatoiu și-a găsit nașul. Denise Rifai o face să plângă

Monica Tatoiu și-a găsit nașul. Denise Rifai o face să plângă
Monica Tatoiu este un exemplu pentru mulți oameni. Face ce vrea, călătorește în locuri exotice, spune ce gândește. Iată că și-a găsit nașul! Merge la Denise Rifai care îi răscolește cele mai dureroase amintiri. O face să plângă.

Monica Tatoiu este o femeia admirată: are bani, călătorește pe unde vrea, face ce vrea, spune ce are de spus. Este un adevărat personaj al scenei publice românești. Are ce povesti: ”Am 65 de ani, le-am văzut pe toate!”, spune Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu și-a găsit nașul. Denise Rifai o face să plângă

Monica Tatoiu este invitata ediției de duminică, 10 octombrie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce va fi difuzată la ora 22.45, la Kanal D.

De câte ori are ceva de spus apare la televiziune și vorbește răspicat ce gândește. Așa a fost dintotdeauna: face exact ce dorește. A știut să câștige bani mulți ca femeie de afaceri competentă și serioasă. Când te gândești că a fost profesoară de Matematică!

Este doctor în Matematică, dar a părăsit catedra și a devenit unul dintre cei mai de succes oameni de afaceri de la noi. Avea 40 de ani când a condus o firmă de cosmetice suedeză, abia venită la noi în țară. A câștigat bani mulți. „Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a adaugat ea.

Ce întrebări a pregătit Denise Rifai

Cu prezența constantă în diferite emisiuni TV, Monica Tatoiu și-a consolidat popularitatea de-a lungul timpului. Este foarte apreciată pentru că spune ce gândește. “Nimic nu mă reduce la tăcere! Am 65 de ani și le-am văzut pe toate!”, susține Monica Tatoiu.

Această afirmație își găsește corespondent în realitate, Monica Tatoiu fiind mereu cu răspunsul pregătit în orice context în care apare în fața publicului.

A militat pentru egalitatea de șanse în România, iar în prezent se consideră una dintre pensionarele de lux din România.

  • “V-ați mai căsători pentru un buletin de București?”
  •  “De ce vă plac bărbații cu bani?”
  • “Urâți femeile din România?”
  • “De ce vă cumpărați mâncarea din străinătate?”
  • “V-ați pierdut virginitatea ca să le faceți în ciudă părinților?”
  • “V-ați iertat pentru că nu v-ați luat adio de la tată?”
  • “Sunteți spaima cartierului?”.

Acestea sunt câteva dintre cele 40 de întrebări la care va fi invitată să răspundă Monica Tatoiu, în ediția de duminică, 10 octombrie, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp