E unul dintre cei mai iubiți actori ai României, iar duminică 3 octombrie toți cei care îl iubesc așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce va spune Mugur Mihăescu în emisiunea lui Denise Rifai.

Mugur Mihăescu răspunde întrebărilor incomode adresate de Denise Rifai. Va fi show

Dacă o lungă perioadă nu a apărut în fața camerelor de luat vederi, de când pandemia a început, Mugur Mihăescu a ieșit la rampă cu tot felul de declarații. Legate, bineînțeles, de restricțiile care au fost puse de autorități. Duminică, 3 octombrie, Mugur Mihăescu va fi în fața celor care îl iubesc.

Se anunță o emisiune incendiară, pentru că vestitul Garcea va răspunde tuturor întrebărilor pe care i le va adresa jurnalista Denisa Rifai. Întrebări, care nu vor fi deloc comode, însă actorul cu siguranță va ieși basma curată.

A avut pierderi foarte mari anul trecut

Pe de altă parte, Mugur are trei localuri în Centru Vechi și a avut mari probleme cu vânzările. În condițiile în care actorul a declarat că a semnat o petiție în care a cerut ajutor Guvernului să nu intre în faliment. ”Din ce am vorbit cu mai mulți colegi, proprietari de baruri și restaurante din București, dar și din alte orașe ale țării, vânzările tuturor s-au prăbușit la mai puțin de jumătate în ultima săptămână.

Pe fondul crizei generate de epidemia de coronavirus. Și preconizăm că vor scădea și mai mult, până spre 20%, în următoarele săptămâni”, a declarat anul trecut simpaticul actor pentru Profit. Și tot în aceeași perioadă, Mugur a explicat și de ce a lăsat grupul Vacanța Mare departe.

“Nu-i îngropăm, îi lăsăm să-și trăiască nemurirea online. Să rămână în memoria tuturor. E rândul altor personaje, o să vezi, am creat o mulțime de personaje noi. Și ar fi păcat să nu ieșim cu ele și să le dăm o șansă și acestora”, a spus actorul.

Sursă foto: cancan, fanatik