Monica Tatoiu suferă de o boală chinuitoare. A dezvăluit totul în urma unei experiențe de coșmar petrecute în avion

Monica Tatoiu suferă de o boală chinuitoare. A dezvăluit totul în urma unei experiențe de coșmar petrecute în avion
Monica Tatoiu și soțul său au decis să înceapă anul nou într-un mod inedit, de aceea au plecat în Caraibe.

Au împlinit 40 de ani de căsnicie, de aceea o vacanță exclusivistă era tot ce și-au dorit. Numai că totul s-a transformat în ceva greu de descris în cuvinte.

Experiență de neuitat pentru Monica Tatoiu și soțul său la începutul anului. Din nefericire, cei doi au avut parte de momente groaznice în vacanța din Caraibe, fiind umiliți de o companie aeriană locală. Pentru început, totul a decurs cum scrie la carte, dar după ce Monica și partenerul de viață urmau să meargă către o altă insulă, situația s-a schimbat radical.

În primul rând, zborul care nu trebuia să dureze mai mult de două ore, a ținut 12 ore. Dacă acest lucru n-ar fi fost de ajuns, afacerista  a rămas și fără bagaje, biletele nu au fost verificate, așa că a ajuns pe o cu totul altă insulă.

“Ești sclavul unor indivizi care nu au niciun fel de respect pentru banii pe care i-ai plătit”

„A fost groaznic. Ne-a urcat într-un avion care nu era avionul nostru, nu ne-au verificat boarding pass-urile, în ultimul moment am sărit din avion. Ne-au pierdut bagajele, ne-au aterizat pe o insulă pe care nu voiam să mergem. Un zbor de două ore s-a transformat în 12 ore și cu bagaje pierdute. Sfatul meu este: «nu circulați cu avioane între insule», companiile sunt exact cum sunt companiile low-cost la noi.

Ești sclavul unor indivizi care nu au niciun fel de respect pentru banii pe care i-ai plătit. Deci, mai bine companii serioase de linie care dacă fac vreo greșeală, plătesc. Ăștia sunt ca … niște nenorociți”, a mărturisit Monica Tatoiu la Antena Stars.

De ce are Monica Tatoiu nevoie de soare

Sunt puțini cei care știu că Monica suferă de o boală pe care a moștenit-o de la tatăl său. E vorba de psoriazis, boală care, din păcate, s-a transmis și la fiul său. De 17 ani, afacerista ajunge în Guadalupa, unde stă la soare să se bronzeze, razele ultraviolet fiindu-i de mare ajutor la ameliorarea simptomatologiei.

„Trebuie să mă expun trei luni” 

„Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare. Altfel, sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele. Razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani de zile plec, în luna noiembrie, în Caraibe. În general, femeile care au această afecțiune, chiar suferă.

Cam 30% o au. Boala ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești. În cazul meu, e boală luată de la tata. Fiul meu m-a moștenit pe mine. N-am ce să-i fac, asta-i viața. Nu există tratament. Există doar unul, niște injecții, dar care-ți afectează ficatul sau altele, ca la vaccinuri. Fiul meu era disperat. Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos. Imaginați-vă o fată tânără plină de bube”, a declarat Monica Tatoiu.

Recomandarile noastre