Motivațional. „Gata, a venit acel moment! Îmi promit să mă respect”. Rânduri pentru suflet

Motivațional. „Gata, a venit acel moment! Îmi promit să mă respect”. Rânduri pentru suflet
Greutățile vieții vin buluc uneori, alteori vin constant, ca o picătură chinezească. Avem nevoie de o îmbărbătare din când în când, de o autoanaliză și poate și de un brânci de a merge mai departe. Cu fruntea sus și cu speranța că totul va fi bine. Vă recomandăm, astfel, să parcurgeți acest eseu motivațional.
Vine o zi când spui „GATA!”… Gata, am să mă gândesc la mine! Îmi promit să mă iubesc, să mă respect, să mă descopăr așa cum sunt, ca o minune a lui Dumnezeu, unică, minunată, sălbatică, bună, iubitoare, sofisticată și asumată!
Gata, este momentul să-ți iei viața în propriile mâini, să preiei frâiele, să te deslănțui, așa cum poate nu ai făcut-o niciodată, să realizezi cât de importantă ești tu, femeia din tine, sufletul tău și inima, care până acum încercau numai să-i mulțumească pe cei din jur, să nu supere pe cineva.
Spune „GATA!” femeii din tine care nu știa să spună „NU!”. Învață să spui „NU!” lucrurilor care îți provoacă neliniște, învață să spui „NU!” fără jenă, atunci când pur și simplu vrei să fii tu cu tine și gândurile tale. Nu trebuie să le faci pe plac tuturor, trebuie să înveți să te respecți și să-ți faci ție pe plac. La urma urmei, singura persoană cu care ai o relație în fiecare secundă ești TU, pe tine trebuie să te iubești și să-ți bucuri sufletul înainte de oricine și orice. Iubește-te femeie și spune „GATA!” la orice eveniment, lucru sau persoană pe care o consideri nepotrivită în viața ta.
Cât de frumoasă este o femeie asumată care spune „GATA!” tuturor nedreptăților din viața ei, care începe cu pași mărunți să se observe pe ea înaintea altora, care începe să se simtă vie, să simtă că trebuie să-și aloce timp, timp de calitate pentru nevoile ei, înconjurată de persoanele care îi fac bine inimii ei.

„GATA!”, este momentul tău…

Începi să te apreciezi, să faci totul cum simți, fără regrete, fără compromisuri, fără a încerca să mulțumești pe toată lumea. Mereu se va găsi cineva care va avea ceva de comentat sau va găsi să-ți judece o decizie. Fă abstracție de tot și fii GATA să-ti iei viața în propriile mâini și să o trăiești așa cum vrei și simți, după propriile tale reguli.
Când vei invăța să spui nu, vei vedea și adevărata față a oamnenilor. Unii vor înțelege, alții te vor judeca, dar vei realiza importanța și calitatea oamenilor care te înconjoară, vei spune „GATA!” clar și răspicat relațiilor de conjunctură, relațiilor care nu sunt demne de tine și personalitatea ta.
Oamenii pot reacționa diferit, în mii de feluri, la sentimentele și deciziile tale, dar să știi ceva: Sentimentele altora nu sunt responsabilitatea ta.
Încearcă să nu te mai trădezi pe tine. Nu ai chef de ceva, nu faci acel lucru! Timpul îți va răspunde cu blândețe și te va face să-ți vezi prioritățile, să-ți faci ordine în viață și în suflet.
Spune „GATA!” și „NU!” la tot ceea ce îți produce cel mai mic disconfort, învață să trăiești în primul rând pentru tine. Ești cea mai importantă persoană din viață ta. Dacă te iubești pe tine și ești fericită vei mulțumi, vei îmbunătăți și vei aduce numai fericire și în viețile oamenilor de lângă tine…
Nu uita, ești stâlpul sentimental al familiei, emani iubire, bunătate, fericire și împlinire. Asta vor avea și copii și soțul tău.
Fericirea lor depinde de tine!

Text preluat de pe Enjoy Real Life 8

Notă: Urmăriți textele pentru suflet și minte pe pagina

Enjoy Real Life 8