Unii o laudă pentru performanța sa, dar există și persoane care nu văd cu ochi buni premiul câștigat de Narcisa Birjaru. Ce se întâmplă cu tânăra.

Narcisa Birjaru de la Chefi la cuțite, apărată de soț. Ce le-a transmis bucătarilor nervoși

În loc să se bucure de marele trofeu Chefi la cuțite, Narcisa Birjaru suferă. Motivul? Mediul online s-a umplut de multe mesaje pline cu critici și injurii la adresa sa. Soțul câștigătoarei, Alex Turcitu, a luat atitudine și a pus punctul pe I. Acesta a făcut o postare pe Instastory, în care i-a pus la punct pe toți cei care vorbesc urât la adresa soției sale.

„Ho, mă, că nu ne interesează de voi! Noi suntem locul I, nu uitați”

„Bună ziua. Vreau să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mi-ați scris mesaje frumoase pentru câștigul mândriei mele, Narcisa. Și vreau să vă urez o zi frumoasă, atât vouă, cât și supăraților ăștia, nervoșilor ăștia, care se dau bucătari. Și nu au gust, nu au limbă în gură.

Limba lor e scoasă. Ho, mă! Ho, mă, că nu ne interesează de voi! Noi suntem locul I, nu uitați. Să nu uitați chestia asta, mă. Dumnezeu să vă ajute, să vă dea după inima voastră, să fiți împliniți și toate cele bune, ce să zic” a declarat soțul Narcisei.

Narcisa s-a căsătorit la 14 ani

Câștigătoarea Chefi la cuțite și soțul său sunt împreună de nouă ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Narcisa a recunoscut că s-a căsătorit la 14 ani și de atunci soțul îi este mereu sprijin. Alex o adoră și nu s-a sfiit niciodată să-și arate sentimentele pentru cea pe care o numește „mândria mea”.

„Cine e pe primul loc, cine e pe primul loc. Narcisa e, Narcisa e. Te iubesc mândria mea. (…) Când mă uit la tine mă întreb dacă am făcut ceva cu adevărat bun pentru a obține un dar minunat de la Dumnezeu. Ești o binecuvântare în viața mea și asta este doar să spun că te iubesc”, a declarat acesta.

Sursă foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp