Narcisa Birjaru nu ascultă de răutățile lumii. Care e marele vis al câștigătoarei Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru nu ascultă de răutățile lumii. Care e marele vis al câștigătoarei Chefi la cuțite
Chiar dacă mulți cârcotași au dat cu ea de pământ, Narcisa Birjaru nu îi bagă în seamă. Ce vrea să facă prima femeie care a câștigat emisiunea Chefi la cuțite.

Gătește mai bine ca oricine, însă Narcisa Birjaru spune că nu vrea să se oprească aici, pentru că are o dorință ce speră că i se va împlini.

Narcisa Birjaru nu ascultă de răutățile lumii. Care e marele vis al câștigătoarei Chefi la cuțite

La 24 de ani, Narcisa Birjaru este o femeie fericită. Are un soț care o adoră și a câștigat unul dintre cele mai râvnite premii. Dar tânăra spune că nu se oprește aici. Deși știe că gătește cu mult gust, ea își dorește să se perfecționeze în arta gastronomiei. Așa că s-a decis să facă cursuri de specializare.

Speră ca în viitor să-și deschidă restaurantul la care visează atât de mult. ”Îmi doresc să am un restaurant al meu, ca orice bucătar, dar iau lucrurile ușor și nu vreau să fac afirmații deocamdată, nu este momentul. Planul meu de viitor este să învăț cât mai mult în gastronomie, poate chiar să urmez și o școală profesională în domeniu și să devin din ce în ce mai bună”, a declarat Narcisa Birjaru.

Soțul Narcisei i-a pus la punct pe cârcotași

Lângă Narcisa se află mereu soțul acesteia, Alex Turcitu, care i-a luat mereu apărarea. ”Bună ziua. Vreau să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mi-ați scris mesaje frumoase pentru câștigul mândriei mele, Narcisa și vreau să vă urez o zi frumoasă, atât vouă, cât și supăraților ăștia, nervoșilor ăștia, care se dau bucătari și nu au gust, nu au limbă în gură.

Limba lor e scoasă. Ho,mă! Ho, mă, că nu ne interesează de voi! Noi suntem locul I, nu uitați. Să nu uitați chestia asta, mă. Dumnezeu să vă ajute, să vă dea după inima voastră, să fiți împliniți și toate cele bune, ce să zic”, a spus el pe rețeaua de socializare.

Sursă foto: Instagram