Nea Mărin intervine în despărțirea dintre Theo Rose și nepotul lui, Alex Leonte

Nea Mărin intervine în despărțirea dintre Theo Rose și nepotul lui, Alex Leonte
Ziua de luni a adus o adevărată furtună în showbizul autohton, după ce au fost publicate fotografii cu Theo Rose în timp ce se sărută cu un alt bărbat decât cel cunoscut ca fiind iubitul oficial.

Timp de cinici ani, Theo Rose a avut o relație cu nepotul lui nea Mărin, Alex Leonte. Conform tinerei artiste, anul acesta cei doi au pus punct relației, însă în secret. Și, mai mult decât atât, ea și-a refăcut viața, în brațele regizorului Anghel Damian care, până acum a fost iubitul actriței Lia Bugnar ( care e mai mare cu 22 de ani decât el).

Faptul că Theo Rose și Alex Leonte (foto) și-au spus adio nu i-a luat prin surprindere doar pe fanii artistei, ci și pe mulți dintre apropiați. Nea Mărin a mărturisit recent, într-un interviu pentru playtech-impact.ro, că nu știa despre despărțire.

Nea Mărin a dezvăluit că nu știa nimic despre separarea lui Theo Rose de nepotul lui, Alex Leonte. Celebrul coregraf a aflat vestea din presă.  Amintim că luni dimineață Theo Rose mărturisea pe internet că doar ea, iubitul ei și familia, plus câțiva oameni extrem de apropiați au știut secretul. Se par că Nea Mărin nu a fost inclus în lista scurtă a familiei notificate de despărțire.

Nea Mărin intervine în despărțirea momentului și explică de ce s-a întâmplat

Nea Mărin povestit ă nepotul lui și Theo Rose s-au cunoscut în cadrul unei petreceri. „Eu nu știu nimic despre cei doi. De mai bine de o lună filmez la Bacău pentru viitoarea ediție a emisiunii, așa că nu am apucat să vorbesc cu ei. Aveau o relație frumoasă, după mine! Nu știu dacă s-au despărțit, dar dacă s-a întâmplat, asta e! Ce poți face!

Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri. Nu au fost însă căsătoriți, nu au nici copii, așa că sunt liberi amândoi să-și trăiască viața așa cum vor ei! Nu i-am auzit niciodată vorbind despre un asemenea pas. Și nici mie nu mi-a spus vreodată vreunul dintre ei că ar avea asemenea gânduri. Poate și pentru că ambii erau tineri și aveau alte planuri!”, a declarat Nea Mărin, pentru sursa amintită.

Sursa foto: Instagram