Nebunia Survivor 2. Primele imagini, dar și primele declarații ale ”Faimoșilor”

Nebunia Survivor 2. Primele imagini, dar și primele declarații ale ”Faimoșilor”
Survivor România, varianta românească a show-ului de televiziune turcesc, va avea premiera celui de-al doilea sezon la începutul anului 2021.

Concurenții din echipa “Faimoșilor” ai emisiunii “Survivor” ce va avea premiera sezonului 2 la începutul anului viitor sunt pregătiți de luptă și au apărut și primele imagini cu aceștia, dar și primele declarații. 

Cele două echipe care se vor lupta pentru premiul cel mare sunt pregătite să facă față provocărilor din Republica Dominicană. Costi Ioniță, Culiță Sterp, Jador, Amna, Alexandra Stan, Ana Porgras, Zannidache, Cătălin Moroșanu, Roxana Nemeș, Cosmin Stânciu, Simona Hapciuc și Majda Aboulumosha sunt cei 12 faimoși pe care îi vom vedea în sezonul 2, iar aceștia au apărut pentru prima oara în formulă completă. 

Ce mesaje au transmis “Faimoșii” 

Concurenții au transmis și câte un mesaj către telespectatori, pe care îi îndeamnă să se uite la noul sezon, care vine cu o mulțime de surprize și provocări. 

Cosmin Stânciu, campion arte marțiale: Dacă ajungi la nivelul meu, poți fi campion!

Ana Porgras, campiona gimnastă: De-a lungul vieții mele am avut un parcurs echilibrat, vin la Survivor să înlătur toate obstacolele care îmi vor ieși în cale.

Zannidache, DJ/influencer: Foamea nu te omoară, doar disciplinează-te!

Amna, cântăreață: La Survivor am să lupt cu toate armele mele.

Cătălin Moroșanu, luptător: Am trecut prin toate, dar asta este provocarea mea.

Roxana Nemeș, cântăreață: Observ cu precizie și aștept momentul să acționez.

Majda Aboulumosha, actriță: Ca să fii cel mai bun trebuie să încerci ceea ce este cel mai greu.

Costi Ioniță, compozitor muzical: Forță! Suntem bine! Forță!

Simona Hapciuc, antrenor fitness/actriță: Voi câștiga Survivor România pentru copilul meu! Nimic nu este mai puternic decât ambiția unei mame.

Culiță Sterp, cântăreț: Curajul și determinarea mea mă vor ajuta să câștig Survivor România.

Alexandra Stan, cântăreață: Fiecare are flacăra lui, dar aici, flacăra mea va lumina cel mai tare.

Primul sezon al show-ului “Survivor” a fost câștigat de Elena Ionescu, care a plecat acasă cu trofeul, dar și cu un cec în valoare de aproximativ 50.000 de euro. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre