Necazul Cruduței. Nu mai poate sta cu posteriorul în două luntrii

Necazul Cruduței. Nu mai poate sta cu posteriorul în două luntrii
Ultimele fotografii apărute în presă arată că posteriorul Danielei Crudu nu mai este același ca înainte. Posteriorul bombat este doar o amintire pentru vedetă.

Necazul Cruduței. Daniela Crudu mereu știe să impresioneze fanii cu noi fotografii pe rețelele de socializare sau prin apariții la diferite show-uri. Este o femeie care își conturează corpul cu cele mai frumoase haine și bijuterii. Se lăuda mereu cu un corp senzual, care poate cuceri orice bărbat.

Recentele imaginii care au apărut în presă arată că vedeta nu mai are același posterior ca înainte. La prima vedere putem observa că nu mai are dimensiunile din trecut, este mai dezumflat. Potrivit cancan.ro în urmă cu doi ani au apărut mai multe zvonuri precum că femeia și-a “tunat” posteriorul.

Necazul Cruduței

Vedeta nu a comentat acest zvon și nu a venit cu nici o replică. Fosta asistentă TV are mai multe operații estetice, care o ajută să arate cât mai bine. Dar de data asta se pare că a scăpat ceva și posteriorul e cam ”tras” când te uiți în imagini, iar fața brunetei e tristă. Mari probleme pentru Cruduța. Știți vorba românească. Ei bine, Daniela Crudu nu mai poate sta cu ”fundul în două luntrii”.

Se pare că din cauza acestei probleme nu mai poate fi o divă apetisantă prin reviste pentru bărbați sau emisiuni. Iar ultima postare publicată pe pagina sa de Instagram arată că încearcă să își ascundă posteriorul. Cu toate acestea, fotografia a acumulat în doar câteva ore aproape 6.000 de like. Iar cei 600.000 de abonați așteaptă noi imagini senzuale de la brunetă.

Fanii o iubesc pentru înfățișarea ei și pentru caracterul puternic pe care îl arată într-o mulțime de scandaluri sau apariții TV. Să devină o divă a ajutat-o toate operațiile pe care le-a făcut până la vârsta de 31 de ani. Este cunoscut că asistenta și-a operat bărbia, nasul, gușa și are silicoane.

De asemenea, merge o data pe lună ca să își mărească buzele cu acid hialuronic și periodic optează pentru tratamente de rejuvenare a pielii și pentru a evita cearcănele. În fotografiile publicate de vedetă putem observa că și-a schimbat foarte mult și forma sprâncenelor.

Foto cancan.ro 

Instagram

Oana Zăvoranu și Adelina Pestrițu, într-o întrecere serioasă. Pe ce „scumpete” se bat