Nenorocirea s-a abătut din nou asupra lui Mircea Solcanu. Situația e din ce în ce mai gravă

Nenorocirea s-a abătut din nou asupra lui Mircea Solcanu. Situația e din ce în ce mai gravă
După ce a trecut printr-o suferință cumplită, părea că Mircea Solcanu și-a revenit și își duce viața așa cum își dorește. Ceva cu adevărat dramatic s-a întâmplat.

Mircea Solcanu trece prin momente cumplite. De data asta parcă e mai greu ca niciodată.

Nenorocirea s-a abătut din nou asupra lui Mircea Solcanu. Situația e din ce în ce mai gravă

Mircea Solcanu are probleme mari de sănătate. Din nefericire, tumora s-a refăcut, iar durerile de cap au devenit insuportabile. De parcă acest lucru nu ar fi fost de ajuns, mama sa a căzut la pat, iar Mircea, alături de sora lui, o îngrijesc ca pe un copil. Este foarte grea crucea vedetei, care nu se plânge, dar are o mare durere în suflet, pentru că anul trecut și-a pierdut cel mai bun prieten, pe câinele Rich. Fostul prezentator a spus totul prin videocall la emisiunea lui Cristi Brancu.

„Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare”

„În afară de studiile mele la Facultatea Ovidius, n-am făcut mare lucru. Îmi petrec viața mai mult acasă. În ultimii ani așa am ales. Nu e vorba de însingurare. Nu mă simt singur, ca să spun așa. Mama mea este suferindă și trebuie să petrec mai mult timp aici împreună cu ea și acum și cu sora mea.

Din noiembrie mi-am petrecut timpul 24 din 24 cu ea. Am învățat în timp cum se are grijă de un om care acum este imobilizat la pat. Mai schimb pamperși, mai spăl. Mai fac de mâncare. 3-4 ore merg și la repetiții la spectacolul de licență. (…) Tumora s-a refăcut. Am dureri cumplite de cap uneori.

Pe 22 februarie, anul curent, mi-a plecat cel mai bun prieten, cățelul meu”, a povestit Mircea Solcanu. În 2012, Mircea Solcanu a suferit o operație grea în Viena, când i s-a îndepărtat o tumoră de pe creier.  După intervenția chirurgicală, fostul coleg al lui Cabral a rămas fără auz la urechea dreaptă.

Sursă foto: fanatik