Nepotul favorit al lui Gigi Becali a snopit în bătaie un suporter. Reacția latifundiarului e tranșantă

Nepotul favorit al lui Gigi Becali a snopit în bătaie un suporter. Reacția latifundiarului e tranșantă
Meciul FCSB – Universitatea Craiova s-a încheiat cu probleme. Lucian Becali, nepotul latifundiarului, a făcut un gest necugestat.

Un suporter al Universității Craiova a fost bătut duminică de Lucian Becali, la finalul meciului desfășurat pe Arena Națională.

Nepotul favorit al lui Gigi Becali a snopit în bătaie un suporter. Ar putea face închisoare

Duminică seară, ceea ce s-a vrut a fi un meci interesant între FCSB și Universitatea Craiova, s-a lăsat cu mari probleme pentru nepotul lui Gigi Becali, Lucian. Acesta a vrut să-și demonstreze puterea și l-a luat la bătaie pe un suporter al Universității Craiova. Bărbatul a depus plângere la poliție și le-a povestit oamenilor legii prin ce traumă a trecut.

Mai mult, urmează să depună la dosar și o expertiză medico-legală. Potrivit informațiilor oferite de Gândul, bărbatul se numește Radu Bahrim, are 35 de ani și a mărturisit că era în zona VIP când o sticlă de plastic aruncată a lovit-o pe iubita lui. De aici a început scandalul, iar mai mulți indivizi, printre care și Lucian Becali l-au lovit. În urma bătăii, el spune că are dureri mari și are nevoie de îngrijiri medicale.

Lucian Becali și-a cerut scuze pe Facebook

Potrivit surselor, pe numele tânărului a fost deschis un dosar penal pentru infracțiunea de lovire. Atât Lucian Becali cât și ceilalți implicați vor fi chemați la audieri. Recent, nepotul lui Becali a înțeles gravitatea situației și a postat un mesaj pe Facebook în care își cere scuze.  „Mea Culpa. Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului .

Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violenta NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă, indiferent dacă am fost provocat sau nu. Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim.

Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste! Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace, dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului, NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite .Pace & dragoste”, a scris, pe Facebook, nepotul lui Gigi Becali.

„Eu nu răspund pentru nepoții mei. Eu răspund pentru mine și familia mea”

Întrebat ce părere are despre comportamentul nepotului său, Gigi Becali s-a scuturat și a menționat că nu răspunde decât pentru familia lui. În plus, latifundiarul spune că nu a știut nimic despre bătaie.

„Cum adică, nu înțeleg, habar n-am. Eu nu răspund pentru nepoții mei. Eu răspund pentru mine și familia mea. Dacă face incidente, nu mai poate să fie nepotul preferat. Pentru mine, preferații sunt ăia cuminți. Dacă face incidente, răspunde el, eu ce să-i fac?”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Sursă foto: antena3