Nicolae Botgros explică de ce a făcut un copil cu amanta

Nicolae Botgros explică de ce a făcut un copil cu amanta
În aprilie 2018, Nicolae Botgros a devenit tătic de fetiță. Mămica nu e soția, ci amanta. Ce se întâmplă acum cu marele artist.

A fost prins într-un triunghi amoros, dar în final Nicolae Botgros a luat hotărârea definitivă.

Nicolae Botgros explică de ce a făcut un copil cu amanta

Nimeni, niciodată, nu s-ar fi gândit ca maestrul Nicolae Botgros să calce strâmb. Și totuși, în 2018, o veste a zguduit muzica populară. Marele dirijor are o fetiță. Nu cu soția, cu care e împreună de 50 de ani, ci cu amanta, mai tânără cu 30 de ani decât el. Dirijorul e topit după copilul lui, însă dragostea pentru soție a fost mai puternică. S-a reîntors la Lidia, dar a rămas în relații foarte bune cu amanta, cunoscuta interpretă Anișoara Dabija. El a explicat că a făcut acest copil pentru că și-a dorit toată viața să aibă o fetiță. Despre aventura lor și nașterea copilului a vorbit mai mult amanta, Anișoara Dabija.

„Nu regret, pentru că e un copil făcut din dragoste”

Cea care a anunțat că s-au despărțit a fost chiar Anișoara, într-un interviu incendiar pentru emisiunea „Telemagazin”, a postului Canal 2, din Republica Moldova. “Nicolae Botgros o iubește nespus de mult. Într-atât de mult îl iubește Dumnezeu pe maestru, încât a făcut pe dorința dumnealui, deoarece el și-a dorit foarte mult o fetiță.

Da, e adevărat că nu e cel mai frumos mod, s-a primit cum s-a primit darul de la Dumnezeu, dar nu știu ce să zic, nu regret. Nu regret, pentru că e un copil din dragoste și așteptat. Maestrul a rămas în familie și îi respect decizia, poate așa este mai corect.

Eu sunt mai tânără și mai puternică, pot să duc toate și așa am hotărât, de aceea nu vreau să dau multe amănunte, pentru că nu vreau să le fac rău oamenilor. Nicoleta noastră a fost un copil așteptat, un copil dorit. Noi chiar ne-am dorit-o și eu, și tăticul ei. Și nu au fost interese.

Datorită Nicoletei am ieșit dintr-un calvar și îi mulțumesc pentru asta. Nicolae Botgros este tăticul cel mai scump și drag, care vine și ne vizitează. Se împacă foarte bine și cu băieții. Ne ajută, pentru că Nicoleta e comoara lui. Orice moft, dacă intră într-un magazin, el cumpără tot pentru Nicoleta. Nimic nu îi lipsește, nici dragostea, nici nimic”, a spus Anișoara.

„Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace”

Când a început relația cu Botgros, Anişoara Dabija avea o căsnicie de 15 ani cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist din Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova. Din iubirea lor au venit pe lume doi copii. Mai mult, înainte de a naște fetița, Anișoara i-a cerut soțului divorțul.

”Nici nu ştiu dacă sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. Mai bine îi întrebaţi pe ei ce s-a întâmplat. Eu sunt un om muncitor, familist şi îmi iubesc enorm copiii. În luna martie a acestui an, eu şi soţia mea am divorţat. Adevărul e că nu am cerut eu divorţul, ci ea.

Şi, totodată, mi-a cerut să-mi dau acordul în scris că nu am pretenţia ca fetiţa, pe care a născut-o pe data de 5 aprilie, să poarte numele meu. Mi-a spus că este copilul lui Botgros. Ei au o relaţie de ani buni, iar în anul 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult.

Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe domnul Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc”, a declarat atunci, Dumitru Guşevatîi.

Sursă foto: gandul, fanatik

Recomandarile noastre