Nicole Cherry și-a creștinat fetița. Iată primele imagini. Ce pantofiori deosebiți a purtat Anastasia

Nicole Cherry și-a creștinat fetița. Iată primele imagini. Ce pantofiori deosebiți a purtat Anastasia
19 mai este o zi pe care Nicole Cherry nu o va uita niciodată. Micuța Anastasia a intrat în rândul creștinilor.

Emoțiile au copleșit-o pe Nicole Cherry, care și-a ținut lacrimile în frâu la botezul celei mai simpatice bebelușe.

Nicole Cherry și-a creștinat fetița. Iată primele imagini. Ce pantofiori deosebiți a purtat Anastasia

Nicole Cherry a trăit al doilea cel mai frumos moment al vieții, după nașterea micuței. Anastasia a fost astăzi creștinată, iar părinții nu și-au mai încăput în piele de fericire. Pentru acest eveniment de mare ștaif, bebelușa a fost îmbrăcată la patru ace, iar piesa de rezistență au fost pantofiorii albi, plini de cristale.

Ce rochie a purtat cântăreața

Nici Nicole Cherry nu s-a lăsat mai prejos, ea optând pentru o rochie superbă, lungă, cu puf în zona umerilor, care i-a scos în evidență corpul, la care a accesorizat o pereche de sandale în aceeași culoare.

În ceea ce-l privește pe tăticul Florin Popa, el a purtat o cămașă albă, adidași de aceeași culoare, sacou gri și pantaloni negri și a sorbit-o din priviri pe viitoarea sa soție.

Lui Nicole și Florin le-au fost alături membrii familiei, nașii, dar și cei mai buni prieteni, care, după ce s-a terminat slujba au plecat la distracția binemeritată. Tot astăzi, artista și iubitul ei au făcut și cununia civilă. Cântăreața și-a schimbat ținuta și a îmbrăcat o rochie albă, cu adevărat senzațională, cu o fundă imensă la spate.

Locația unde are loc petrecerea îi aparține familiei Bădălău

Vedeta a postat pe contul său de socializare și imagini cu restaurantul luxos unde are loc petrecerea. Este vorba de un restaurant din Bolintin Vale, iar sala de evenimente îi aparține familiei Bădălău. „Eu zic că am făcut cele mai bune alegeri și după gustul nostru. Noi suntem extrem de mulțumiți. Sunt mega entuziasmată.

E cea mai frumoasă locație la ora actuală și am văzut multe. Avem invitate cam 300 de persoane. Vor fi emoții multe. Eu zic că o să fie super”, a declarat Nicole Cherry cu ceva timp în urmă. Întrucât s-a concentrat mult asupra botezului, Nicole și Florin nu au stabilit încă data nunții.

Sursă foto: instagram, spynews