Nicoleta Luciu, mai sinceră ca niciodată. Nu poate renunța la o poftă „porcoasă”

Nicoleta Luciu, mai sinceră ca niciodată. Nu poate renunța la o poftă „porcoasă”
Dacă majoritatea VIP-urilor nici măcar nu s-ar uita la un asemenea preparat culinar, Nicoleta Luciu le-a dat pe spate pe colegele ei.

Are mare grijă de imaginea ei și face eforturi mari să nu pună colăcei pe burtă. Totuși, Nicoleta Luciu mănâncă orice.

Nicoleta Luciu, mai sinceră ca niciodată. Nu poate să renunțe la…

De când se știe, Nicoleta Luciu ar face orice ca să-și păstreze imaginea de femeie fatală. Dacă în trecut ținea cure drastice de slăbire, de când a devenit mamă s-a potolit, însă are mare grijă la cantitate. Chiar și așa, nu se poate ca la masă să nu consume și puțină slăninuță.

„Împart o porție în zece, iar eu mănânc a zecea parte”

”Eu am mâncat foarte puțin în general și mi-am mișorat stomacul. Aici, la Miercurea Ciuc, toată lumea mănâncă normal. Slănină cu ceapă, mâncăruri gătite, o grămadă de mâncăruri grele. Și mănânc și eu. Dar… împart o porție în zece, iar eu mănânc a zecea parte.

Aici îmi este mai greu să mă descurc cu regimul, tentațiile culinare sunt mari. Plus că n-am concurență. Ai văzut cum este, la București, dacă mergi la un eveniment și vezi o femeie mai slabă, imediat te pui și tu la regim. Mănânc mâncare doar de două ori pe zi și cantități foarte, foarte mici”, a mărturisit Nicoleta Luciu, pentru Viva.

Cât de eficientă e dieta cu slănină

Despre beneficiile pe care le are slănina asupra organismului a vorbit și renumitul doctor Gheorghe Mencinicopschi. Acesta recomandă acest preparat culinar deosebit în curele de slăbire, pentru că aduce organismului tot ce are nevoie.

„Toate alimentele de bază, sare, zahăr şi grăsimile nenaturale sau industriale, care se regăsesc în alimentele înalt procesate industrial, favorizează îngrăşarea. Atenţie, grăsimile naturale nu îngraşă! Nu îngraşă, de exemplu, grăsimile din carne din carne de vită, din carne de porc, din carne de pasăre, de pește sau ouăle”, susține specialistul.

Sursă foto: instagram