Nimeni nu a știut până acum. De ce a murit celebrul Bran. Este incredibil ce l-a ucis

Nimeni nu a știut până acum. De ce a murit celebrul Bran. Este incredibil ce l-a ucis
Stan și Bran au fost cuplul cel mai iubit din lume, dar totul a luat o întorsătură neașteptată după ce Bran a trecut la cele veșnice. De ce a murit fantasticul actor.

Cauza decesului lui Bran a șocat întreaga omenire. Când s-a aflat de ce a murit actorul, fanii au rămas fără cuvinte.

Nimeni nu a știut până acum. De ce a murit celebrul Bran. Este incredibil ce l-a ucis

Nici un cuplu din lume nu a avut atât succes ca cel al lui Stan și Bran, unicii Laurel și Hardy. Reprezentații epocii de aur a comediei au avut de-a lungul carierei 23 de lungmetraje, 32 de scurt metraje mute, 40 de scurtmetraje și multe alte producții. Din păcate însă, totul s-a năruit odată cu decesul lui Bran. După ce acesta s-a stins, partenerul său de scenă a refuzat să facă orice spectacol de film, deși oferte au fost destule. Ce a stat în spatele morții acestuia?

Dieta prelungită i-a slăbit organismul

Marcat de faptul că era mult prea gras, acesta a început să țină o cură de slăbire drastică care se spune că l-ar fi ucis, pentru că i-a slăbit organismul. În plus, se spune că Bran intrase și într-o depresie cruntă. Pe 12 septembrie 1956 a suferit un prim atac cerebral. În urma acestuia, a rămas paralizat și nu a putut să mai vorbească.

După un an de la această nenorocire, a mai făcut un atac cerebral care de data asta i-a fost fatal. 7 august 1957 va rămâne mereu ziua neagră. Simpaticul Bran a fost fiul unui avocat și a debutat pe scenă ca actor în roluri scurte. Dar acesta a fost la început și cântăreț pe vasele de croazieră.

Pentru prima dată a făcut cunoștință cu scena când avea vârsta de doar opt ani. Între anii 1918 şi 1925 a lucrat la „Vitagraph“, unde, în afară de actorie, s-a ocupat şi ca regizor de scurtmetraje. L-a cunoscut pe Stan în 1925 și de atunci au rămas prieteni de nedespărțit.

Sursă foto: esti-curios.ro