Cântăreața, în vârstă de 38 de ani, susține că nu trebuie să plătească niciun ban. Ea continuă să se lupte și cu Brandon Blackstock în instanță, într-un divorț scandalos. Compania socrului ei, Starstruck Management Group, o dă în judecată pe Kelly Clarkson, susținând că ea era datoare întreprinderii cu niște sume uriașe, pe care a „refuzat” să le plătească.

Kelly Clarkson a declarat că socrul ei „a acționat ca un agent de talente fără licență”

Procesul pretinde că banii pe care îi caută asociația provin din munca vedetei în emisiunile „The Voice” și „The Kelly Clarkson Show”. Cu toate acestea, Kelly a depus o nouă petiție la Comisia Muncii din California, în căutarea unui ordin „prin care să se declare că pretinsul acord va fi declarat nul”.

THE VOICE — „Blind Auditions” — Pictured: Kelly Clarkson — (Photo by: Trae Patton/NBC)

Luna trecută, Kelly Clarkson a respins procesul și a declarat că socrul ei „a acționat ca un agent de talente fără licență”. Potrivit unei petiții depuse în octombrie, vedeta a susținut că Starstruck Management Group a încălcat codul muncii din California. Ea a acuzat compania de „procurarea, oferirea, promisiunea sau încercarea de a procura locuri de muncă sau angajamente” pentru ea, fără a obține mai întâi o licență de agenție de talente.

De asemenea, a insistat că toate acordurile – inclusiv contractul verbal raportat în care a fost de acord să le plătească comision de 15% din câștigurile sale brute – să fie „declarate nule și neexecutabile”.

În petiție, Kelly a explicat că agenția pentru talente a evitat „cerințele de acordare a licențelor” prevăzute de lege. Acest lucru presupune că Starstruck Management Group nu a depus o cerere scrisă pentru o licență și nu a semnat cu ea un acord formal de agenție de talente.

Vedeta a mai susținut că atât soțul Brandon, cât și tatăl lui, au acționat ca „agenți de talente fără licență”, motiv pentru care crede că nu trebuie să plătească către Starstruck comisionul pe care ei îl caută. Procesul rămâne în curs de desfășurare, întrucât vedeta pop insistă că nu datorează niciun ban.

Scandalul din instanță se desfășoară în timp ce Kelly Clarkson se află într-un divorț, pe care l-a depus în urmă cu câteva luni din cauza „diferențelor”. Ea a cerut, de asemenea, custodia legală a copiilor lor (fiica River Rose, în vârstă de cinci ani și a fiului Remington Alexander, în vârstă de patru ani). Brandon, în vârstă de 43 de ani, are doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Doliu în casa regală britanică. Regina plânge pierderea suferită

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp