Nora lui Trump în ipostaze fierbinți. Unde erau soțul și socrul ei. FOTO

Nora lui Trump în ipostaze fierbinți. Unde erau soțul și socrul ei. FOTO
Nora lui Donald Trump a fost vazută în Florida în ipostaze fierbinți. Unde era soțul ei, Eric.

Nora lui Donald Trump în ipostaze fierbinți. Totul s-a întamplat în resortul deținut de Trump în Miami, Mar-a-Lago. Eric Trump (37 de ani) și soția lui Lara (38 de ani) au fost alături de fostul președinte al Americii când acesta și-a luat la revedere pe aeroport. Cei doi au împreună doi copii și au locuit timp de mulți ani în New York, unde se presupune că se vor stabili și acum. 

Nora lui Trump în ipostaze fierbinți
Lara și Eric Trump

Însă între timp, Lara și soțul ei au decis să se bucure de soare și plajă în resortul lui Trump, Mar-a-Lago. În timp ce restul familiei a achiziționat deja sau sunt în căutare de proprietăți în Miami, Eric nu a făcut încă aceste demersuri. De aceea este de așteptat ca cei doi să hotărască să-și reia viața de la New York alături de copiii Luke (3 ani) și Carolina (1 an). 

Trump a jucat golf

Nora lui Donald Trump în ipostaze fierbinți. Trump era la golf, Eric la pescuit 

Profitând de prima zi liberă post mandat, întreaga familie s-a relaxat. Donald Trump a fost văzut îmbrăcat lejer îndreptându-se spre o partidă de golf. Fiului lui, Eric, a ales să-și ia fiul în vârstă de 3 ani și să meargă la pescuit. Nu au mers însă singuri, ci însoțiți de doi polițiști care i-au păzit în permanență. 

Eric a pescuit

În ceea ce o privește pe Lara, aceasta a ales să-și etaleze corpul lucrat într-un costum de baie, la plajă. Nora lui Trump a fost văzută gânditoare. Aceasta se plimba îmbrăcată sumar pe iarbă în Mar-a-Lago și savurând o băutură răcoritoare. De apreciat abdomenul norei lui Trump, pe care se văd pătrățele. Lucru admirabil ținând cont că a născut doi copii. 

Nora lui Trump în ipostaze fierbinți
Lara a ales să se bucure de soare și căldură.

Fostul președintele american Donald Trump are cinci copii din trei căsătorii – trei cu prima soție, Ivana Trump, unul cu Marla Maples și unul cu actuala sa soție, Melania Trump.

Foto: dailymail.com

Cum arată moșia de lux a lui Tommy Hilfiger. A vândut-o într-o lună

Recomandarile noastre