Noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” a divorțat după 9 ani. „Este un mare zbucium în mine”

Noua concurentă de la „Bravo, ai stil!” a divorțat după 9 ani. „Este un mare zbucium în mine”
1 decembrie este zi cu multe surprize pentru emisiunea Bravo, ai stil. Va intra o nouă concurentă, o vedetă extrem de iubită în România.

O celebră cântăreață e gata să-și intre în pâine la emisiunea Bravo, ai stil. Aceasta urmează să le arate juraților că merită să fie numită cea mai stilată femeie din România.

Cine este Amna, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”. A divorțat după 12 ani de relație

Amna, cântăreața pe melodiile căreia cu siguranță au plâns mulți îndrăgostiți e gata să accepte provocările de la Bravo, ai stil. Ea va intra în emisiune chiar pe 1 decembrie și este foarte bucuroasă, dar și pregătită să le întreacă pe celelalte frumuseți. În vârstă de 37 de ani, vedeta a devenit cunoscută în industria muzicală după ce a lansat celebra melodie „Tell me why’ în colaborare cu Tom Boxer, iar din acel moment hiturile au curs unul după celălalt.

Dezamăgită în dragoste

Frumoasa cântăreață nu a avut același noroc pe plan personal, divorțând după nouă ani de căsnicie. Din relația ei de iubire, care a durat 12 ani, s-a născut însă un băiat pe care vedeta îl adoră. „Este un mare zbucium în mine pe care l-am scris pe hârtie și apoi l-am înregistrat în studio. Și am vrut să împărtășesc cu voi trăirea mea pe care bănuiesc că și voi o trăiți din plin.

Cred că nu mai avem timp de absolut nimic și cred că am intrat în așa-zisă cursă a șobolanului. Încercăm să facem tot timpul bani, afaceri, să fim de succes și uităm de cea mai importantă parte a sufletului nostru, familia. Și ne trezim uneori, mult-mult prea târziu, când poate oamenii noștri dragi nu mai sunt lângă noi sau când copiii noștri au crescut”, a declarat Amna în acel moment.

Ce s-a întâmplat după ce a născut

Unul dintre cele mai grele momente ale vieții Amna le-a trăit după ce a născut, când pur și simplu se uita în oglindă și nu se mai recunoștea. Cel care a scos-o din depresie a avut managerul ei, Laura Gruia. „După naștere, mă uităm în oglindă și izbucneam în plâns. Plângeam în hohote.

Nu-mi plăcea ceea ce văd. Eram grasă, îmi venea să-mi smulg părul din cap. M-am apucat să țin dietă, așa că am scăpat de 7 kilograme în primele trei săptămâni. Trebuia să revin pe scenă, pentru că aveam concerte programate. Am avut noroc că managerul meu, Laura Gruia, nu mă lasă să «trăiesc» cu depresia.

Acum am trecut, sper, peste acea perioadă și mă bucur de copilașul meu. Am avut noroc și că soțul meu a fost lângă mine, și că mama mea m-a ajutat foarte mult cu copilul”, s-a destăinuit aceasta.

Sursă foto: instagram