Noua modă în România: nudism la Vârful Omu. Imagini incredibile

Noua modă în România: nudism la Vârful Omu. Imagini incredibile
Potrivit informațiilor oferite de Salvamont România, un bărbat căruia nu-i pasă de nimeni și nimic, s-a gândit să se facă remarcat într-un mod inedit.

Un turist a ajuns pe platoul Bucegilor, s-a dezbrăcat în costumul lui Adam și s-a bucurat de peisaj. Momentul i-a fost stricat de reprezentanții Salvamont.

Noua modă în România: nudism la Vârful Omu. Foto incendiar

Imaginile oferite recent de cei de la Salvamont România i-au lăsat fără replică pe toți iubitorii muntelui. Un turist prieten cu frigul a urcat la Vârful Omu, gol pușcă, cu rucsacul în spate. Curajosul s-a bucurat de peisajul de toamnă târzie, dar când i-a fost lumea mai dragă a fost „deranjat” de reprezentanții Salvamont care l-au determinat să facă cale întoarsă.

Se pare că turistului îndrăzneț nu a fost deloc deranjat de ipostaza în care a fost văzut și nu s-a gândit nici măcar la faptul că frigul de la acea altitudine i-ar putea aduce grave probleme de sănătate. Până în acest moment nu se cunoaște dacă urmașul lui Adam a fost sancționat sau, dacă, atunci când a coborât în lumea, a binevoit să se îmbrace…

Cel mai mare club de nudiști din lume are 50.000 de membri

Potrivit ultimelor informații, în lume există aproximativ 20 de milioane de nudiști și circa 600 de campinguri turistice. Bineînțeles au fost înființate și cluburi de nudiști, iar primul a apărut la Hamburg, în 1903. În prezent, cel mai mare club de nudiști numără 50.000 de persoane, iar în ultimii ani în SUA și Canada s-au înființat peste 30 de asociații.

În SUA, potrivit istoriei, primul eveniment al nudiștilor a fost înființat în anul 1929, iar în Franța, Anglia și Italia acest stil a devenit cunoscut și practicat după cel de-al Doilea Război Mondial. Din ceea ce se cunoaște, prima dată nudismul a apărut pe o plajă amenajată în Germania anilor 1920, iar acum există chiar și o Federație Internațională Naturistă. Cele mai bune plaje pentru nudiști sunt în  Hawaii, California, Grecia, Brazilia, Jamaica, Australia.

Sursă foto: our natural blog