Nu faceți niciodată aceste lucruri marți, dacă vreți să scăpați de cele trei ceasuri rele

Nu faceți niciodată aceste lucruri marți, dacă vreți să scăpați de cele trei ceasuri rele
Din cele mai vechi timpuri, bătrânii au o superstiție: marți sunt trei ceasuri rele. De aceea, trebuie să fim atenți ce facem în această zi.

Să fie zilele de marți mai grele decât celelalte? Nu și dacă țineți cont de anumite obiceiuri.

Nu faceți niciodată aceste lucruri marți, dacă vreți să aveți noroc și liniște

Potrivit tradiției, pentru a ne feri de ghinion, în zilele de marți se recomandă să avem grijă să nu ne certăm cu nimeni. Chiar dacă avem lângă noi cârcotași care sunt puși pe scandal, e bine să îi evităm cât mai mult posibil. Și să ne bucurăm cât putem de energia pe care o transmite Marte. Cu diplomație și multă răbdare se poate trece peste orice situație tensionată. În plus, se spune că cine începe un scandal în ziua de marți, așa o va ține toată săptămâna.

Nu folosiți obiecte ascuțite și nu mai lucrați după ce apune soarele

Și tot tradiția spune că nimeni nu are voie să muncească marți, după ce apune soarele. Dacă nu aveți încotro, atunci încercați pe cât posibil să nu folosiți nici un fel de instrumente metalice sau ascuțite.

Nu măturați, nu coaseți și mai ales nu mai tăiați nimic cu foarfeca. Și evitați orice activitate care ar putea să vă pună sănătatea în pericol. În caz contrar, să nu vă mirați dacă veți avea parte de vreun accident nedorit. Dar în zilele de marți este indicat să vă ocupați de lucruri care necesită mult curaj.

Sub nici o formă nu vă spălați părul

Nici părul nu este indicat să fie spălat într-o zi de marți. Există și un motiv bine întemeiat. Veți constata că va începe să vă cadă mult mai mult și podoaba capilară va albi. De asemenea, în cea de-a doua zi a săptămânii nu treceți peste o apă curgătoare și nu turnați apă peste dumneavoastră, pentru că veți atrage ghinionul. Tradiția creștină amintește de faptul că marți este pomenit Ioan Botezătorul, sfântul care îi ferește pe toți credincioșii de ceasul rău și de ispitele diavolești.

 

Recomandarile noastre