Nu o să ghiciți niciodată vârsta acestei femei! E un celebru designer

Nu o să ghiciți niciodată vârsta acestei femei! E un celebru designer
Vera Wang și-a surprins urmăritorii de pe Instagram cu imaginile postate în bustieră și colanți de sport.

Fanii celebrului designer se declară uimiți de forma fizică pe care Vera Wang o are la vârsta de 71 de ani „vera wang varstaarăți ca o fată de 20 de ani! sper că vei scrie o carte despre viața ta într-o bună zi”, “mă inspiri sa arăt mai bine și să fiu mai încrezătoare la vârsta mea”, o complimentează urmăritorii.

 

După multe întrebări primite de la fani, creatoarea de modă dezvăluie printr-un comentariu secretul siluetei de invidiat: “Muncă, somn, un cocktail cu vodka și nu prea mult timp stat la soare”. Aceasta spune că în alimentația sa se includ chiar multe dulciuri și pizza, arătând imagini de la celebrarea zilei de naștere din 2018, cu farfuria în care se află un hot-dog și un croissant.

Vera Wang a împlinit 71 de ani pe 27 iunie și pentru că între multele pasiuni ale acesteia se numără și dulciurile, a primit un tort cu fotografiile ei.

Totodată cu trupul zvelt, creatoarea de modă își arată susținerea către comunitatea LGBTQ și celebrează luna “Pride” prin manichiura sa curcubeu.

În Statele Unite ale Americii căsătoria între persoanele de același sex a fost legalizată de către Curtea Supremă, cu cinci ani în urmă. “O zi istorică pentru egalitate și dragoste”, o consideră designerul.

Vera Wang este celebră în lumea modei ca designer de rochii de mireasă. Aceasta a fost cel mai tânăr editor al revistei Vogue, la 21 de ani începând colaborarea și lucrând în această poziție timp de 17 ani.

Celebra creatoare de modă are din 2009 o stea pe celebrul “Hall of Fame”, pentru contribuția sa ca designer de costume sportive.

Știați că leușteanul este bun la reumatism? Este  bun și pentru bronşite