Nu o să vă vină să credeți cine îi fură machiajele Victoriei Beckham. Imagini surprinzătoare de la locul faptei

Nu o să vă vină să credeți cine îi fură machiajele Victoriei Beckham. Imagini surprinzătoare de la locul faptei
Victoria Beckham a fost dintotdeauna foarte atentă la aparițiile ei. Niciodată fără machiaj, mereu elegantă, nu degeaba s-a ales cu apelativul „posh”. E mamă a trei copii, are o afacere de ducces în modă care, mai nou, oferă și o gamă importantă de produse de make up. Și nu o să vă vină să credeți cine dă iama în machiajele ei.

Dacă vă imaginați că fiica ei, preadolescentă, Cruz, îi fură machiajele, ați greșit. Nici vorbă. Soțul Victoriei, David Beckham, este cel care se machiază cu sârg. Recent, acesta a fost de acord să apară într-un clip, distribuit de celebra sa soție pe TikTok, în care fostul fotbalist și-a etalat abilitățile de machiaj.

David Beckham s-a abonat la produsele de make-up ale soției

David Beckham este familiarizat cu produsele de machiaj ale soției sale. Și le arată fanilor cât de bine știe să se machieze. Fostul fotbalist profesionist a făcut un mini tutorial de machiaj folosind produse din linia soției sale, Victoria Beckham Beauty. Scurtul clip în care apare un David fără tricou a apărut pe pagina TikTok a Victoriei Beckham, cu legenda: „Mr Beckham’s very own #VictoriaBeckhamBeauty tutorial”.

El a început videoclipul spunând: „Așa că atunci când folosesc un pic din acest produs de la soția mea, ea îmi spune că aceasta este cea mai bună iluminare pentru a face conținut”, în timp ce își trece o pensulă de machiaj cu două fețe pe zona suboculară. Iar Victoria are dreptate: fața lui David arăta de-a dreptul luminoasă. „Tind să fiu de acord, dar nu prea știu despre ce vorbesc”, a recunoscut el în timp ce își mai trece o dată pensula de machiaj pe față. „Se pare că acesta este cel mai bun mod de a o face, potrivit Victoria Beckham Beauty”, a spus el. David Beckham nu menționează niciodată un produs specific pe care îl folosește.

David Beckham s-a machiat puternic și cu alte ocazii

În timp ce mari branduri de cosmetice își promovează produsele de make-up cu bărbați care își machiază ochii, buzele și pomeții, cum ar fi MAC, trebuie amintit că David Beckham nu este la prima ieșire în public purtând machiaj. În 2019, acesta apărea pe coperta unei celebre reviste cu ochii atent conturați și puși în valoare cu fard verzui.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre