Nuntă de pomină. Bărbat, obligat să se însoare în aceeași zi cu trei surori. Cum l-au pedepsit părinții

Nuntă de pomină. Bărbat, obligat să se însoare în aceeași zi cu trei surori. Cum l-au pedepsit părinții
Cu toții suntem de acord că unul din marile visuri ale bărbaților, după cum afirmă chiar ei, e să aibă mai multe partenere în același timp și, dacă se poate, acestea să fie foarte bune prietene una cu alta. Unui tânăr abia trecut de 30 de ani, chiar i s-a întâmplat.

În plus, relația a și fost oficializată. Partenerele, trei la număr, au îmbrăcat fiecare rochia de mireasă. În aceeași zi. Și au mers în fața altarului împreună cu mirele lor. Cum a fost posibilă una ca asta? Cele trei femei sunt surori și, toate trei s-au îndrăgostit de același bărbat. Așa că, de-odată, toate trei l-au cerut în căsătorie, nemaiașteptând ca acesta să se decidă și să facă pasul, poate numai spre una din ele. Pentru că oricum le plăcea pe toate, tânărul a spus „Da”.

Un congolez a devenit poligam după ce s-a însurat cu surori triplete în aceeași zi, pentru că ele îi ceruseră simultan mâna. „A fost ca un vis”, a declarat Luwizo după evenimentul care a avut loc în localitatea South Kivu din partea răsăriteană a Republicii Democrate Congo.

„Când i-am spus că trebuie să se însoare cu toate trei, a fost șocat”, a declarat una dintre soții. „Dar, din moment ce se îndrăgostise de toate, nimic nu ne-a putut opri, deoarece și noi eram îndrăgostite de el”, a continuat aceasta.  Luwizo a spus că a fost „obligat să se însoare cu toate pentru că sunt triplete”.

Socrii s-au opus căsătoriei, dar nu l-au convins pe fiul lor să renunțe

Dincolo de gândul la fericita viață conjugală care îl așteaptă, tânărul nu a fost scutit de probleme. Bunăoară familia sa e teribil de supărată, considerând poligamia un lucru de evitat. De altfel, mama și tatăl mirelui au refuzat categoric să participe la ceremonie.

„Părinții mei nu înțeleg și nu au participat la ceremonie”, a spus poligamul Luwizo, care și-a urmat planurile.

În ceea ce privește miresele, ele spun că nu e o problemă faptul că vor împărți același bărbat. Au crescut împărțind totul, de când au venit pe lume, au, așadar, antrenament. „Azi suntem cât se poate de fericite, pentru că ni s-au îndeplinit visurile fără a fi despărțite din cauza soților”, a concluzionat una din ele.

Sursa: YouTube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre