Nuntă mare la Casa Albă. Președintelui american, Joe Biden, emoționat ca un adolescent

Nuntă mare la Casa Albă. Președintelui american, Joe Biden, emoționat ca un adolescent
Președintele SUA, Joe Biden, e în culmea fericirii și se pregătește de nuntă. Unde va avea loc marele eveniment.

Bucurie mare în familia lui Joe Biden. Nepoata sa își va pune pirostriile în acest an.

Nuntă mare în familia președintelui american, Joe Biden. A fost ales și locul ceremoniei

Potrivit informațiilor oferit de cnn.com, Naomi Biden, nepoata cea mare a președintelui american Joe Biden se pregătește de nuntă și a anunțat că cel mai frumos eveniment din viața ei va avea loc în acest an. “În sfârşit am stabilit locul ceremoniei…

Și spre uşurarea secret service şi cu susţinerea câinilor noștri…. ne vom căsători pe South Lawn! Sunt extrem de încântată”, a precizat Naomi Biden pe Twitter. Evenimentul va avea loc la Casa Albă, South Lawn fiind și locul de unde decolează și aterizează elicopterul prezidențial.

Nu vor fi folosiți bani publici

Pentru a le închide gura cârcotașilor, purtătorul de cuvânt al Casei Albei, Karine Jean-Pierre, a anunțat că banii pentru acest eveniment important vor fi ai familiei. În vârstâ de 28 de ani, Naomi Biden, fiica lui Hunter Biden, mezinul lui Joe Biden şi al lui Kathleen Buhle este avocat şi locuieşte în Washington DC. „Peter şi cu mine suntem infinit de recunoscători lui „Nana” şi „Pop” pentru a ne putea celebra nunta la Casa Albă”, a mai spus Naomi cu câteva luni în urmă tot pe Twitter. Bunicul așteaptă cu mari emoții marele eveniment, nepoata sa fiind una dintre feblețele sale.

Naomi s-a logodit în septembrie anul trecut

Nepoata lui Joe Biden a anunțat anul trecut că a fost cerută în căsătorie de iubitul său Peter Neal într-o postare pe contul său de Instagram. Tot atunci ea le-a arătat fanilor săi și ce inel de logodnă a primit dar și fotografii din vacanța din Italia.

Potrivit informațiilor oferite de Serviciul de protocol al Primei Doamne, Jill Biden, Naomi și iubitul său s-au cunoscut în urmă cu patru ani la New York, întâlnirea fiind aranjată de prietenii lor. Cei doi s-au plăcut și din acel moment au început o frumoasă poveste de dragoste.

Sursă foto: instagram