Nuțu Cămătaru și-a însurat băiatul. Iată ce ținută a ales socrul mare. Imagini inedite

Nuțu Cămătaru și-a însurat băiatul. Iată ce ținută a ales socrul mare. Imagini inedite
Bucurie imensă în familia lui Nuțu Cămătaru. Băiatul lui, Nuțulică, și-a unit destinul cu cel al unei blonde superbe. Socrul mare nu s-a uitat la bani.

Nuțu Cămătaru a dat o petrecere de cinci stele. Nuțu Cămătaru i-a făcut băiatului său cea mai tare nuntă.

Nuțu Cămătaru și-a însurat băiatul. Iată ce ținută a ales socrul mare. Imagini inedite

30 iunie 2022 nu va fi uitată niciodată de familia lui Nuțu Cămătaru. Nuțulică și iubita sa, Ada, care i-a dăruit un copil,  au spus da în fața ofițerului Stării Civile, iar la nunta sa au participat nume mari din România.

Unul dintre cei care și-au făcut apariția a fost antrenorul Cosmin Olăroiu, care nu s-a ferit și a făcut multe fotografii cu mesenii, dar și prietenul lui Nuțu, Codin Maticiuc, cel care i-a scris cartea care i-a adus bani mulți în buzunar, „Dresorul de lei și de fraieri”.

Antrenorul a fost îmbrăcat într-un tricou verde și pantaloni albi, tocmai pentru a se simți bine. În ceea ce-l privește pe socrul mare, acesta a optat pentru o pereche de pantaloni până la genunchi, albi și o cămașă albă cu dungi albastre și nu i-a lipsit pălăria albă cu boruri mari.  Dacă mirele a ales un costum alb, mireasa a purtat o rochie cu o trenă lungă, care-i venea ca turnată.

Codin Maticiuc a dat 500 de euro dedicație pentru o singură piesă

N-a lipsit nici spuma maneliștilor, de la Tzancă Uraganu la Elis Armeanca sau Florin Salam, care i-au fascinat pe invitați cu vocea și melodiile lor. Pentru că se respectă, Codin Maticiuc nu s-a uitat la bani și a făcut o dedicație pentru o singură piesă nu mai puțin de 500 de euro.

La fel de darnici au fost însă și ceilalți invitați, pentru că așa cere tradiția. Potrivit informațiilor oferite de Fanatik, petrecerea a avut loc la un local din Bolintin Vale, care-i aparține lui Gabi Bădălău. Cei doi miri s-au cununat religios la Biserica Șerban Vodă. Conform surselor, nașii cuplului sunt sora lui Nuțulică, Gabriela, alături de soțul său, Marius.

Sursă foto: instagram, Gipsy TV