O artistă povestește cum a risipit averea câștigată în anii în care era pe val

O artistă povestește cum a risipit averea câștigată în anii în care era pe val
Privind în urmă, a „spart” o avere. Nu e supărată pentru asta. Pur și simplu așa a fost momentul, iar, până la urmă, nu o duce rău deloc nici acum.

Andreea Antonescu a povestit în exclusivitate despre banii pe care i-a câștigat în perioada în care trupa Andre era pe val și aduna zeci de mii de oameni la concerte. Deși Andreea Antonescu a câștigat sume foarte mari de bani cu trupa Andre, recunoaște că nu a fost mai deloc chibzuită cu banii.

Artista a dezvăluit pentru Cancan.ro  pe ce i-a cheltuit. „I-am investit (n.r “banii”) în ce consideram că reprezintă familie în perioada aceea! (…) Vrei să știi dacă i-am pierdut? Da, i-am pierdut! Nu mi-au plăcut vreodată întrebările legate de partea financiară (…) Erau perioade în care câștigam aproximativ un apartament pe lună!”,  a relatat Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu putea fi milionară

Artista e o luptătoare și pe primul plan, în afara fetiței, este muzica. Cu muzica face bani și acum. Cu ani în urmă a povestit despre prima ei dragoste, când i s-a cerut să renunțe la a mai cânta, la plecările prin țară la concerte.

În adolescență, s-a îndrăgostit de Iustin Paraschiv, un tânăr din Mizil care, la vremea respectivă, avea 19 ani. Încă de atunci, iubitul ei conducea o mică afacere: o carmangerie. Băiatul pornise afacerea cu 15 milioane lei vechi, fără ajutorul părinților.

Iustin era îndrăgostit nebunește de Andreea Antonescu. Tânărul ar fi făcut orice pentru ea. Cu toate acestea, conexiunea dintre cei doi nu a fost îndeajuns de puternică.

Relația a luat sfârșit în anul 2001, după ce cântăreața a refuzat de mai multe ori să accepte cererea în căsătorie a lui Iustin.

Artista a mărturisit că tânărul i-a cerut la vremea respectivă să renunțe la cariera ei muzicală și să rămână „la cratiță’.

„Eu și Iustin nu avem de ce să ne dușmănim. Practic, am crescut împreună. Am renunțat la relația noastră deoarece, în momentul în care afacerile au început să-i meargă bine, mi-a cerut să renunț la carieră, pentru a sta acasă, la cratiță.

Eu nu aș putea trăi fără muzică, e ca și cum nu aș putea respira. De altfel, nici nu îmi convenea să fiu o întreținută”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

Sursa foto: Instagram