O cântăreață celebră din România e pofta inimii lui Gherghe Gheorghiu. Ce i-ar face dacă ar prinde-o

O cântăreață celebră din România e pofta inimii lui Gherghe Gheorghiu. Ce i-ar face dacă ar prinde-o
Proaspăt căsătorit, unul dintre cei mai buni artiști din România, Gheorghe Gheorghiu, a făcut destăinuiri interesante despre viața sa privată.

A avut o relație de cinci ani cu frumoasa Anca Țurcașiu, dar abia acum Gheorghe Gheorghiu a vorbit despre lucruri pe care nimeni nu le-a știut.

O cântăreață celebră din România e fantezia lui Gherghe Gheorghiu. Ce i-ar face dacă ar prinde-o

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, Gheorghe Gheorghiu, supranumit și craiul litoralului românesc în trecut, a trecut testul sosurilor picante și a reușit să șocheze mulți fani. Obligat să spună trei defecte ale fostei sale iubite, Anca Țurcașiu, acesta a numit-o narcisistă.

„Întotdeauna mi-au plăcut femeile”

,,Era narcisistă. Când îi ceream să mergem cu prietenii la un grătar, ea spunea că ,,mai bine citim o carte”. Am rămas în relații bune, suntem prieteni, am fost împreună cinci ani. Era frumoasă, chiar prea frumoasă. Am fost foarte bine împreună, am făcut un grup cu Mihai Constantinescu și Anastasia, au fost vremuri frumoase.

A fost o relație foarte frumoasă. Nu era foarte greu să fiu într-o relație cu Anca Țurcașiu, dar așa a fost să fie. Întotdeauna mi-au plăcut femeile, mereu am avut parte de dragoste și apreciere din partea oamenilor. ” a dezvăluit Gheorghe Gheorghiu.

O relație pasională

Despre povestea de iubire dintre cei doi a vorbit și Anca Țurcașiu, care a povestit despre Gheorghe că era ca un copil. ,,Era o diferenţă de 16 ani între noi, dar el şi acum e un copil mare, şi atunci era mult mai copil decât mine. Cânta toată ziua la chitară, râdea, mă pupa încontinuu, ţopăia pe stradă ca un copil.

Oana Sârbu

Iar eu veneam după o relaţie mai serioasă, mai academică, nu ştiu cum să spun, din care probabil că am sărit pentru că a fost o gură de aer. Am suferit mult. Mergeam pe stradă şi plângeam. Mi se părea nedrept ce trăiam. Aşa că, atunci când am primit invitaţia să plec în turneu în SUA pentru o lună, nu am stat pe gânduri”, a povestit Anca Țurcașiu în revista Tango, în 2011.

„Cred că acum află pentru prima dată”

Pe de altă parte, artistul a vorbit și despre o celebră cântăreață de la noi cu care, dacă nu ar fi fost căsătorit, i-ar fi plăcut să petreacă o noapte de neuitat. E vorba de Oana Sârbu, o femeie care, în viziunea lui Gheorghe Gheorghiu, este cu totul și cu totul specială. ,,Este o fată extraordinar de dulce și e specială, mi-a plăcut de ea întotdeauna. Cred că acum află pentru prima dată.” s-a destăinuit artistul.

Sursă foto: instagram