Actorul Joseph Gordon-Levitt a lansat o provocare inedită pentru toți fanii săi din România. Pe pagina oficială de Facebook, Joseph Gordon-Levitt a postat o imagine cu Castelul Peleș din Sinaia, alături de următorul mesaj:

„Hi, friends in Romania! I’m looking for cool photos of Romania for a new project on my site hitRECord. Find some good ones you’ve taken and add them to the project HERE: https://hitrecord.app.link/romania” (n.r. – Salut, prieteni din România! Caut poze mișto cu România pentru un nou proiect pe site-ul meu hitRECord. Găsește câteva bune pe care le-ai făcut și adaugă-le la proiect AICI. Abia aștept să le văd”.

Românii s-au grăbit să posteze imagini

Deja sunt aproape 700 de români care au răspuns provocării, iar imaginile încărcate pe site-ul actorului demonstrează încă o dată ce țară frumoasă este România. Proiectul se numește „Colors of…” ( culorile…) și vizează mai multe țări. Un apel similar a lansat actorul și pentru Suedia, Stri Lanka, Taiwan, dar și pentru locații anume din Statele Unite ale Americii. Proiectul actorului e pus sub motto-ul „Să fim creativi. Împreună” .

Proiect inspirat de fratele său

Joseph Gordon-Levitt este cunoscut pentru serialul „A treia planetă de la Soare, dar și pentru filme precum „Looper: Asasin în viitor”, „Cursă fără frâne”, „The Walk” sau „500 de zile cu Summer”.

Gordon-Levitt s-a născut în Los Angeles, California. Tatăl său a fost director de știri pentru postul de radio Pacifica Radio, iar bunicul său, Michael Gordon , a fost regizor de film la Hollywood între anii 1940 și 1970, fiind cunoscut pentru filmul „Pillow Talk”.

Gordon-Levitt a avut un frate, Dan, care era fotograf, născut în anul 1974 și decedat în octombrie 2010.

Gordon-Levitt s-a alăturat unui grup de teatru muzical încă de la vârsta de patru ani, jucând rolul unei sperietori, în „Vrăjitorul din Oz” . Ulterior el a fost abordat de către un agent și a început să apară la televizor și în reclame, dar și în filme de televiziune. În 2000, a început să studieze la Columbia University. A studiat și istoria, literatura și poezia franceză. Este francofil declarat dar spune că mutarea „forțată” la New York l-a ajutat să se dezvolte ca persoană.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Descoperire epocală în Myanmar. Care e treaba cu noua specie

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri