O femeie s-a măritat cu ea însăși. Ce a făcut-o să recurgă la acest gest

O femeie s-a măritat cu ea însăși. Ce a făcut-o să recurgă la acest gest
O femeie din Atlanta, Georgia, s-a măritat cu ea însăși. Și nu oricum, ci cu flori, rochia perfectă și tort de nuntă. De ce a recurs la acest gest.

Meg Taylor Morrison, o femeie din Atlanta, Georgia, s-a măritat cu ea însăși. Ceremonia a fost efectuată cu fast, exact ca o nuntă la care miresele au în general un partener/parteneră. Femeia are 35 de ani, iar ceremonia a fost una intimă, la care au participat familia și prietenii apropiați. Ca și alte mirese, Meg și-a plănuit evenimentul cu luni înainte, a comandat o rochie special făcută pentru ocazie, un tort deosebit. Bineînțeles, nu a lipsit nici inelul cu diamant, pe care și l-a procurat singură. 

O femeie s-a măritat cu ea însăși. De ce a recurs la acest gest 

femeie s-a măritat cu ea

Meg s-a despărțit de iubitul ei de mai mulți ani anul trecut în vară. Visa să aibă parte de o nuntă ca-n povești în ziua de Halloween, însă partenerul ei a lăsat-o cu 4 luni înainte. Descumpănită, Meg a aflat într-o zi că, legal, se poate căsători cu sine. Astfel a decis să facă pasul cel mare. ”Am vrut să mă mărit cu mine ca și un act de iubire de sine. Am visat că o să mă căsătoresc de Halloween 2020, dar am trecut printr-o despărțire cu patru luni înainte. Am fost entuziasmată de planificare, dar de asemenea îngrijorată de ce va zice familia”, a declarat femeia. 

femeie s-a măritat cu ea

Totuși, apropiații luui Meg au petrecut alături de ea și au fost ok cu vestea. Ba chiar unul dintre prietenii ei buni, Peter, a condus-o spre altar în timp ce restul cântau și aplaudau. Femeia și-a spus jurămintele, iar după încheierea ceremoniei s-a sărutat pe sine într-o oglindă. A urmat tăierea tortului și petrecerea, unde au comandat mâncare thailandeză, au dansat și s-au distrat. ”Prietenii mei au fost minunați. Mi-au adus daruri și s-au comportat cu mine ca și cum aș fi specială și sacră. Îmi port inelul în fiecare zi și-mi amintește să-mi ascult mereu intuiția. Dar și că a mă iubi pe mine este principala premisă înainte de a iubi pe altcineva”, a încheiat femeia. 

Foto: dailymail

În cupluri, argumentele minore escaladează rapid în lupte mari. Modalități de a le opri