O fostă iubită a lui Alex Bodi a făcut cu altul ce nu a vrut cu el. Afaceristul o să turbeze de furie

O fostă iubită a lui Alex Bodi a făcut cu altul ce nu a vrut cu el. Afaceristul o să turbeze de furie
Pare la prima vedere un Don Juan, însă nu toate femeile îi cad la picioare lui Alex Bodi. O fostă iubită i-a demonstrat asta.

A făcut mari eforturi ca să-și păstreze relația cu Alex Bodi, dar a renunțat când a văzut că nu este ceea ce căuta.

O fostă iubită a lui Alex Bodi a făcut cu altul ce nu a vrut cu el. Afaceristul o să turbeze

Frumoasa Daria Radionova, femeia pe care Alex Bodi spunea că vrea să o ceară în căsătorie, e mai fericită ca niciodată. După despărțirea de afacerist, aceasta și-a văzut de treaba ei și iată că norocul i-a apărut. Tânăra e acum împreună cu muzicianul Pooyan Mokhtari, un artist cu cinci milioane de urmăritori pe Instagram.

“Ești persoana pentru care m-am rugat la Dumnezeu să mi-o dea”

Daria a făcut publică povestea ei de dragoste și pe rețelele de socializare. Fosta iubită a lui Bodi a postat o fotografie cu noul său iubit într-o ipostază tandră, la care a adăugat și câteva cuvinte, care spun totul despre ce se întâmplă între cei doi. “Ești persoana pentru care m-am rugat la Dumnezeu să mi-o dea”, a scris șatena.

Este ceva fără precedent pentru tânără, care nu a vrut să facă acest gest când era cu afaceristul. Motiv pentru care Alex a fost extrem de supărat în acel moment. Cu siguranță, Pooyan Mokhtari este bărbatul care i-a câștigat încrederea.

Alex Bodi i-a cerut înapoi inelul de logodnă

Despărțirea dintre Daria și Alex Bodi nu a fost deloc una elegantă, afaceristul cerându-i și inelul de logodnă. Un gest care i-a lăsat tinerei un gust amar. ”Alex Bodi mi-a cerut inelul de logodnă înapoi. Oricum nu-l mai iubesc, dar ce fel de bărbat este ăsta?”, a mărturisit atunci Daria Radionova.

„Viața ei este la Londra, nu are nevoie de lucrurile mele”

Nu la fel de deranjat s-a arătat atunci Bodi, care a recunoscut și a spus și care a fost motivul pentru care a făcut asta. Nu avea nici un rost să păstreze bijuteria, atâta timp cât nu are nici un gând cu el.

”Da, este adevărat, i l-am cerut pentru că nu-l mai poartă. Viața ei este în Londra sau în Monaco, nu are nevoie de lucrurile mele, să mi le trimită și gata. Nu o recunosc pe fata asta, regret total, regret că am cunoscut-o. Văd că e cu altcineva acum”, a spus atunci afaceristul pentru Antena Stars.

Sursă foto: rtv, protv