O mare actriță de la Hollywood, bucurie de sărbători. În sfârșit a scăpat din arest!

O mare actriță de la Hollywood, bucurie de sărbători. În sfârșit a scăpat din arest!
Sunt cunoscuți și iubiți de toată lumea și întregul mapamond le urmărește fiecare mișcare. Cu o asemenea presiune pe umeri, nu e de mirare că unele celebrități ajung să “dea cu bâta-n baltă” și să calce strâmb din când în când. Pentru o cunoscută vedetă anul se încheie cu o bucurie, aceea de a fi acasă, cu familia.

Operațiunea “Varsity Blues”, de care retetesivedete.ro a mai scris, a avut ca obiect o anchetă a FBI în care au fost implicați peste 33 de părinți înstăriți, dar și universități de top precum Yale, Stanford și UCLA. În cadrul dosarului a fost implicată și actrița Lori Loughlin, care a fost acuzată că ar fi plătit bani pentru a facilita intrarea fiicelor sale la o universitate mai bună. 

În acest context, Loughlin împreună cu soțul ei, designerul Mossimo Giannuli, care a fost de asemenea acuzat și condamnat, au ajuns la închisoare pe data de 30 octombrie pentru a executa o sentință de 2  respectiv 5 luni. 

A ieșit din închisoare pe unde se scoate gunoiul 

Cele 2 luni pe care le-a petrecut în închisoare Lori Loughlin s-au încheiat luni, așa că actrița a fost eliberată, însă nu oricum, ci în mare secret. Câteva fotografii exclusive, intrate în posesia dailymail.com, o înfățișează pe Loughlin ieșind din clădire pe o ușă laterală pe unde de obicei este scos gunoiul, cu fața acoperită de o pungă de gunoi pentru a nu fi recunoscută. 

Sursa foto: dailymail.com

Ca parte a sentinței, actrița trebuie să efectueze și 100 ore de serviciu pentru comunitate și să plătească o amendă de 150 de mii de dolari. Eliberarea este una condiționată și actrița va fi supravegheată pe o perioadă de 2 ani.

O sursă a declarat pentru revista People că Loughlin s-a întors acasă în Los Angeles și a avut parte de o reuniune emoționantă cu fiicele sale, Olivia Jade, 21 ani și  Bella Rose, 22 de ani: “Este cel mai stresant lucru cu care s-a confruntat vreodată. Plănuiește să petreacă Anul Nou cu Olivia și Bella. Totuși, este încă îngrijorată de Mossimo și abia așteaptă să-l aibă acasă”, a mai spus sursa. 

Mossimo Giannuli a primit o sentință de 5 luni și mai are de executat încă 3 din ea, deci este de așteptat ca acesta să iasă din închisoare undeva în luna martie a anului viitor. 

Ce activități are Delia noaptea în Zanzibar. Mișcări suspecte și zgomote lângă vila cântăreței

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp