O nuntă din Etawah, India a avut un început tragic, după ce mireasa a murit chiar în ziua marelui eveniment. Conform Daily Mail, mireasa, pe nume Surbhi, a suferit un atac de cord, chiar în momentul în care făcea schimb de ghirlande de flori cu viitorul soț, în cadrul ceremoniei specifice hinduse. A fost chemat imediat doctorul din sat, însă acesta nu a mai avut cum să o salveze pe femeie, astfel că a fost nevoit să-i pronunțe decesul. 

Mireasa inițială și mirele

Situația ciudată abia aici începe, căci familia fetei, în loc să anuleze ceremonia așa cum ar fi făcut majoritatea, a luat o decizie de moment. A hotărât să continue nunta, doar că cu altă mireasă. Cea care i-a luat locul a fost Nisha, sora fetei decedate. 

Mireasă moartă în ziua nunții, înlocuită de sora ei 

Unchiul fetei decedate a declarat că „a fost o decizie grea de luat”. Fratele lui Surbhi, Saurabh, a adăugat: „Este greu de crezut că un cadavru era în cealaltă cameră – iar o următoare mireasă era pregătită”. „Ambele familii au stat împreună și cineva a sugerat ca sora mea mai mică Nisha să fie căsătorită cu mirele. Familiile au discutat problema și amândouă au fost de acord.

Mireasa inițială alături de sora ei, încercuită în poză

Mai mulți factori ar putea explica decizia familiilor. Familia miresei s-ar fi așteptat probabil la o zestre, în timp ce a mirelui ar fi vrut să evite stigmatul de a se întoarce de la o nuntă fără mireasă.

Mama miresei, Guddi Devi, a făcut un apel emoționant pentru ca nunta să continue. Acum este îngrijită de fiul ei Gaurav în urma incidentului. 

„Mami suferă mult. Ea își cheamă zi de zi fiica. Visase să facă minuni în viața ei. Fie ca ea să se odihnească în pace ”, a spus Gaurav pentru MailOnline. 

Foto: Daily Mail 

I s-a spus doamna Babushka. Cine e misterioasa femeie care a filmat asasinarea lui J.F. Kennedy

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp