O nouă poveste de dragoste la Hollywood. Ramona Agruma este noua iubită a actriței Rebel Wilson

O nouă poveste de dragoste la Hollywood. Ramona Agruma este noua iubită a actriței Rebel Wilson
Rebel Wilson tocmai ce a dezvăluit fanilor că are o relație serioasă și fericită cu o femeie pe nume Ramona Agruma, un designer de modă și bijuterii de succes.

Wilson a făcut anunțul printr-o postare adorabilă pe Instagram a unui selfie cu iubita ei, scriind în legendă: „Credeam că îmi caut un prinț Disney… dar poate că ceea ce am avut cu adevărat nevoie în tot acest timp a fost o prințesă Disney”.

„Prințesa” Agruma a fondat o companie de modă sustenabilă, Lemon Ve Limon în 2021. Linia se concentrează pe accesibilitate și confort. De asemenea, ea a deschis o companie de bijuterii de lux, DeLys, în 2013, și este încă directorul de creație al mărcii. În plus, ea este ambasadorul mărcii pentru compania turcă de bijuterii de lux Bee Goddess. Ambele mărci de bijuterii au fost purtate de celebrități precum Hailee Steinfeld, Gwen Stefani, Madonna.

Pețitorul de serviciu pentru cele două femei

Unul dintre prietenii apropiați ai lui Rebel Wilson, actorul și cântărețul Hugh Sheridan, care are ca pasiune pețitul, a declarat la 2Day FM că a încercat în mod deliberat să-i găsească prietenei sale „perechea perfectă” și a decis că Agruma este cea potrivită. „Îi aranjasem lui Rebel întâlniri cu diverși oameni, iar pentru Ramona am făcut la fel. Sunt pețitor în timpul meu liber, dar pentru Rebel, ca și pentru Ramona, a fost greu să găsesc ceva potrivit”, a spus el.

Wilson a vorbit despre relația ei încă din luna mai, fără a menționa detalii despre persoana iubită și a spus că prima lor întâlnire a fost la telefon. „Am vorbit la telefon câteva săptămâni înainte de a ne întâlni. Și asta a fost o modalitate foarte bună de a ne cunoaște. A fost un pic așa, de școală veche în acest sens – foarte romantic”.

O sursă a declarat pentru People că cele două s-au întâlnit cel puțin în ultimele șase luni, punctând: „A fost foarte tare pentru prietenii lui Rebel să o vadă atât de sigură cu cineva”. Altminteri, fosta grăsunică a Hollywoodului, a precizat și ea că se simte încrezătoare acum și că este într-o relație foarte sănătoasă, cu un partener care o prețuiește.

Relația este una foarte serioasă, lasă pozele de pe Instagram să se înțeleagă, iar venirea mamei lui Wilson, Sue Bowns, în Los Angeles tocmai din Sydney, Australia, pentru a o întâlni pe noua iubită a fiicei ei, pare să sugereze clopote de nuntă, care să consființească faptul că prințesele pot să trăiască fericite până la adânci bătrânețe.